Ima li neko audio drajvere WinXP za racunar Fujitsu Siemens Scaleo P Home, kupljen u Metrou. Na CD-u sa drajverima Windows XP ne pronalazi odgovarajuce drajvere. U uputstvu na CD-u, u opisu ploce, pise da je u pitanju Azalia audio, a pominje se i CK804 i AC`97. E sad, koji drajver? Milos
vrlo jednostavno ides na sajt https://www.fujicu-siemens.com nadjes svoj racunar i skines sta ti treba...ima cak i online da ti proveri sistem i instalira sam ono sto nedostaje...eto tako pOz
Pre neki dan sam sredjivao jedan lap top fujicu-siemens i skinuh brdo drivera ...znaci nisam imao nista od instalacionih drivera za taj lap top...i nista ne platih...doduse znao sam sta mi treba tako da nisam isao online nego sam s mojim racunarom skidao......sve je bilo ok (nema virusa )....ali nije problem nek napise ovde sta mu tacno treba i nek da gmail(zbog velicine drivera, da nebude obican mail) i ja mu saljem sve sto mu treba..pOz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.