Procesor: AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core ZM-82 2.2GHz Memorija : 4GB DDR2 RAM (800 MHz) Hard disk : HDD 640GB(320+320)GB Grafika : ATI Mobility Radeon™ HD 3650 512 MB Ekran : 15.4`Toshiba TruBrite® WXGA TFT 1.280 x 800 Optika : DVD Super Multi (Double Layer) Ostalo : Wi-Fi®,Bluetooth®,HDMI,WebCaM 1.3MPix Op.Sistem : Windows Vista® Home Premium Edition Garancija : 2 GODINE
685 EUR
Biram za svastiku, pa ne smem da se obrukam!!! Koristice ga za office, net i da pogleda poneki HD rip na Full HD TV-u.
Mislim da je nepotrebno dati toliko novca za Lap Top koji ce biti koristen za nezahtjevne aplikacije ... Definitivno joj ne treba 640GB prostora, 4GB RAMa, te graficka HD3650 sa 512MB DDR2 (rijetke su sa DDR3 memorijom koliko ja znam)! Za Office i slicne programe dovoljno je 250GB, 2GB RAMa i neka graficka tipa HD 3430 ili cak i slabije, sve osim integrusa... Cak je i ovo sto sam ja naveo suvise jako za takve poslove...
A sto se tice vrijednosti, po meni vrijedi toliko novca... (steta sto nije bolji display)
Pitaj nekoga ko` ga je stvarno imao u rukama, ovako na sliku, svašta može da te zay... Evo, prekjuče sam čačkao taj laptopče, čovek je uzeo pa tek onda pitao za savet. Mašina je shit za te pare. Prvo, glossy je ceo i sav se zapacka i zasvinji sa svih strana, čak i tasteri su sjajni i usrani čim ih pipneš, liči na ambalažu za masan burek, eto. Ako ga izglancaš i ne diraš, lepo izgleda. LCD, probija na dnu značajno, ostalo je ok, klasični šit sa vertikalnim uglom kao i kod većine ostalih, ništa u stvari posebno negativno kad se uporedi... E, sad dolazimo do pravih mana: Ima integrušu i 3650 pored (kakav dobitak! - ali u potrošnji...), i ima 2xhdd a ostali notebooksi se bore i sa jednim da ga ukokaju da ne troši bakteriju. I, dolazi sa Glistom. Boot traje koliko paljenje i gašenje windowsa na bartonu 2500+ i stigneš da iščačkaš nos pride. Greje se lepo, odnosno, ko` zmaj. Bakterija ima sledeću ulogu: kao UPS, da se legalno ugasi, možda malo duže, ako ništa nisi dirao. Imam osećaj da se bar pola bakterije potroši dok se Glista upogoni. Pioneer-ov dvdrw, blago rečeno, skviči i njišti u pokušajima da pročita imalo sumnjivije medije i proričem mu brzu smrt i disfunkciju. Razočarenje. Znači, konceptualno je lap-top promašaj, niti je gejmerski, niti je lap-top, niti je baš jeftin, niti ima najbrži procesor (pa i najštedljiviji), a sve je tu nakrcano maximalno. Dva harda srču li srču, glista također.... kad kljucaš magična krpa mora da ti visi iz usta ili da skrojiš kravatu od nje i tako. Mnooooooogo pametnija je investicija u Puma platformu koja ima samo 3200 integrušu, 2-3Gb memare i jedan hdd (što veći to bolji...) sa ultra Turionom, to je best-buy i košta otprilike, 20000 dinara manje ili i više. Za te pare, može se uzeti externi hdd, a od igrica i ovako ništa pa ubogi 3650 ipak ne vredi toliko. Pošto si naveo za šta ga koristi - nema sumNJe da je trenutno, ati-amd platforma best-buy za HD ripove i ostalo.... (kreću se od 45-55 000 dindži....) Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Nije skupa, nije ni losa konfiguracija a ti HP 6x30 su prilicno lijepog izgleda, makar sto se mene tice... Preporucio bih ja tebi nesto kao moje (u potpisu) ali ne vrijedi ti svastika toliko, hehe...
Koji Barton...da vidis kako Duron 750 pali Win(i jos XP)...upalim ujutru i taman se podigne kad se vratim i z prodavnice....al` sljaka, da kucnem u drvo, 7 god... @Migosa Uzmi neki HP ili sta vec sa Turionom RM/ZM, HD3200 i ima sve da ti sljaka...samo gledaj koji i ma hdmi...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.