znam da ima 1000 ovakvih tema i sve to ali cene i ponude su se izmenile prilicno u poslednje vreme.
koristio bih ga za osnovne potrebe (surf, filmovi...), od igrica jedino PES. bitno mi je da ima webcam, hd 250+gb, ukoliko je moguce BT i ugradjen mikrofon. pozeljno je da bude C2D procesor, eventualno AMD ali da ne greje previse .
nailsao sam na njega dok sam trazio, i dosta se ljudi zali na taj SIS cipset. kolika je to mana u svakodnevnoj upotrebi? ne razumem u cipsetove. inace je po komponentama dosta jak...
SIS??? Hm,to mi zvuci poznato!!! Da nije to onaj chipset koji vazi za najgori na svetu? Da nisu ploce sa SIS chipsetom(popularno nazvane sisovache) crkavale jos u garantnom roku,a one koje su izdrzale garantni rok otegle su papke ubrzo posle...Da nisu mozda te sisovache najbagovitije od svih...nista ne radi kako treba,pa onda malo radi kako treba i tako u krug,malo levo pa desno,hopa cupa.... Da nisu sisovache moje `omiljene` ploce? Jao,jesu,bas od onog trenutka kad su mi dve sisovache crkle u roku od sat vremena... Kazes sis chipset mana...hehe to nije mana to je gore od elementarne nepogode!!! Sisovacha,NI NA POKLON MI NE TREBA!!!
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: nailsao sam na njega dok sam trazio, i dosta se ljudi zali na taj SIS cipset :: kolika je to mana u svakodnevnoj upotrebi? ne razumem u cipsetove :: inace je po komponentama dosta jak...
Te integrisane grafe kod Toshibe jedva mogu da pokrenu sreensaver(modeli sa zasebnim vga kostaju, po meni, bezobrazno mnogo vise).Ja sam u svakoj varijanti za T(i imam L300-1AM), ali ovde bih ti preporucio Asus(sa 3470 vga-ako bi vec da se igras), ili eventualno neki HP 6735S sa novim Turion X2 Ultra proc(manji TDP-35w) i int. HD3200, 250gb, BT, Webcam.... Ne znam bas kako ce da pici PES, ali u svakom slucaju bolje od X3100 nesrece.
Ne znam kakve su cijene i kakav je kurs evra prema dinaru sada... 1€ dodje oko 7,5kuna pa racunaj sebi koliko dodje ovakav jedan LapTop... Po meni je apsolutni BEST BUY !
bio sam gotov da kupim nekog od hpova, uzeo da okrecem telefone prodavaca i ispostavi se da 80% onoga sto imaju na netu u ponudi nemaju u stvarnosti. i tako popi*dim i odem peske u potragu i uzmem acer 5730zg i za sad sam zadovoljan...
Poseti sajt https://www.laptopcentar.co.rs Sve ove modele imas na lageru...!!! Dovoljno je da samo pozoves,odes i izaberes svog buduceg saputnika.. Sada sam uvideo da si izabrao ...i mislim da je dobar izbor zbog grafike koju ima...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.