Pozdrav, za ovo do skora nisam ni znao da postoji. Stvarčice deluju zaista zgodno. Mene interesuju vaša iskustva. Buka, udobnost( s obzirom da se koriste na butinama), kvalitet materijala od kog su napravljeni, šta je bolje, tri manja ili jedan veći kuler, koji proizvođač.
Hoću da pazarim jednu tu skalameriju pošto se moj lap ponekad zagreje do granice ne prijatnosti(ipak se mora paziti na potomstvo).
poz Sto se tice buke,ja imam napajanje od coolera i ventilatore u kucistu,ne cuju se.Tako da,ako uzmes bilo koji od njihovih prizvoda,bit ces zadovoljan.Firma je za respekt.
Imam ovaj treci, cm notepal, sve je ok sa njim. Ne cujem ga, ima dva propelera koja se hrane sa usb-a ali ima hub na sebi tako da ne gubis port. Nisam siguran da bih ga bas drzao na butinama, mislim da je pre stona varijanta, ide leto, videlo bi se da su mi noge izgrebane, potpuno je mentalan. Nece to sad nesto uzasno da ga ohladi, zavisi kakav je laptop, odakle uzima vazduh za svoj kuler, ako se ne poklapaju rupe, zapusices njegovo gladjenje pa ce ti potomac biti ugrozen jos vise. Bitno je da je odignut od podloge i da mu struji vazduh.
meni treba jedan baš za držanje na nogama. Kući umem da se zavalim na krevet i da satima sedim tako. Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.