Treba mi neki laptop ali da izgleda lepo i da je relativno tanak, a da nije Apple Air. Gledao sam po net-u ali nikako da skontam sa slika koji je tanak. Znam da je najbolje videti uzivo pa odabrati ali po Vasim iskustvima sta mi preporucujete. Btw, cena nije problem do nekih 100k dinara.
Pogledaj modele Toshiba Satellite Pro U serije. Izgledaju elegantno, lagani su, a nisu loše mašine. Pogledaj i Portege modele. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
dva tanka na kojima sam radio (istina, ne mnogo, ali su me oba odusevila): apple macbook 13` aluminium (ako ti neko dovuce iz usa, to je ispod 100k din, ili oglasi...) dell xps 1330
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.