Znaci neki laptop treba sesatri za faks hoce laptop. Naravno da moze da igra i neku igru (The sims 3)kad izade. Mi smo gledali ASUS N50Vn-AS061u PC PRACTIC...
Ovaj ASUS N50Vn je dobra mašina, al sumnjivo jeftina za te pare. Raspitaj se na Google-u u čemu se radi. http://www.pcpractic.rs/product.php?id=2137 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Cito sam na itsvetu oni su radili test i kazu da je dobar. E sad jedno pitanje dal je istina da nema drajvera za XP ?? Ako je tako onda Vistu moramo instalirati ali neznam koju ako moze neki dobri linkovi na rapidu..
Drugaru sam preporucio i uzeli smo bas tog asusa...odlicna makina. Drajvera za xp nemas ( imas ali ce praviti probleme )..Instaliraj win 7 i uzivaj na njemu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.