imam lap top asus x51rl,sve radi ok,ali imam jedno pitanje,ispod touchpad-a imaju lampice za bateriju,za wireless,za procesor i jos jedna za koju nemam pojma sta je i radi non stop,na njoj je nacrtano zz samo sto je ovo drugo z manje... nadam se da ce mi neko pomoci... hvala
:: imam lap top asus x51rl,sve radi ok,ali imam jedno pitanje,ispod touchpad-a imaju lampice za bateriju,za wireless,za procesor i jos jedna za koju nemam pojma sta je i radi non stop,na njoj je nacrtano zz samo sto je ovo drugo z manje... nadam se da ce mi neko pomoci... hval ::
koliko sam ja skontao, ta lampica bi treba da svetli kada je komp u sleep modu, tj. standby, suspend to ram... whatever, sto ce reci da je komp ugasen. Nekako mi nesto smrducka ako komp radi a doticna lampica svetli. druga stvar - kako to mislis da je spor za neke stvari? spor u odnosu na koji komp? ako meris lap sa desktopom uvek ce biti znatno sporiji... da ne bude da samo pitam - probaj da updatujes bios, mozda ti to resi problem, a ako ga ne resi you can always call authorised seller :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.