U pitanju je instalacija operativnog sistema na laptop asus X51L. Kada ubacim XP SP2 i krene instalacija posle pocetnog ucitavanja pojavi se text da instalacija ne vidi HDD. Sta da se radi?
F2 udjes u bios, ADVANCED, IDE CONFIGURATION, SATA OPERATION MODE-COMPATIBLE. To ce ti resiti problem. Registruj se na Asusovom sajtu i trebalo bi da nadjes sve drajvere za XP.
Prvo, hvala na odgovorima. @ukimafija>Na lapu nije bila vista, tacnije nije bilo uopste operativnog sistema, moguce da je bio spreman za nju ali sam ja krenuo sa XPSp2. @doncocos>Zao mi je sto trenutno nije lap kod mene ali cu sutra sigurno da probam kada budem u prilici. Sto se tice drajvera mislim da ih ima na pratecim diskovima. Jos jednom hvala na pomoci pa se javljam sutra kad budem probao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.