Da li laptop ima mrežnu karticu ? Ako ima i dekstop, treba ti patch kabl i samo boc. Ako se bude bunio, zavari im samo IP adrese i paljba. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Da, to jeste skraćena verzija onoga što treba da se uradi. Ali mu možda treba crossover kabl, jer će tako SIGURNO uspeti da poveže 2 računara jednim kablom.
Naravno, dalja podešavanja su mnogo detaljnija i povlače razna pitanja i odgovore.
Pozdrav!
Vlada
:: :: Da li laptop ima mrežnu karticu ? Ako ima i dekstop, treba ti patch kabl i samo boc. Ako se bude bunio, zavari im samo IP adrese i paljba :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
na laptopu je Vista a na desktopu imam Win XP. imaju mrezne katre oba i povezao sam ih kablom ali se nista ne desava... jel moze mala :) pomoc oko ip adresa...
Na jednom kompu stavi 192.168.1.1, a na drugom 192.168.1.2. Podesi share foldere, stavi everyone full control za dozvole, da možeš da pišeš i brišeš i Stavi da ti oba koma budu u istoj Workgrupi da se lakše snalaziš,
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: na laptopu je Vista a na desktopu imam Win XP. imaju mrezne katre oba i povezao sam ih kablom ali se nista ne desava... jel moze mala :) pomoc oko ip adresa...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.