CAo svima, da li moze malo pomoc oko kupovine?? :) Sutra bih uzeo laptop...jeeee...pa sam mislio da uzmem Notebook Toshiba Satellite L300-1A3...Sta mislite?? da li imate neki drugi predlog?? Inace u gigatronu kosta oko 44000.
operativni sistem bi da staviš? Ako je Vista onda ok, međutim ako planiraš da stsviš XP opredeli se za HP ili Asusom model jer tošibica nema podršku za XP
Toshiba L300 ima kompletnu podršku za XP. Upravo sam proverio na Toshiba support sajtu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Za sve ostalo vezano za multimediju, nema problema. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: pa onda jos bolje...:) a oavko komponente jel mogu da prodju??? koristio bih malo za igre, internet, muziku uglavnom multimedija...
Mislio sam na tošibu u globalu. Uistinu nisam se pretrgo da saznam jer dosta vremena unazad nisam naleteo ni najedan model sa podrškom za XP
:: :: Toshiba L300 ima kompletnu podršku za XP. Upravo sam proverio na Toshiba support sajtu :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Kako god je bilo ranije, `danas` je dosta bolje. Skoro svi modeli imaju podršku za XP. Moj P300-135 ima komplet za Vistu -32bit i XP. To je i bila odlučujuća pdluka za kupovinu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Mislio sam na tošibu u globalu. Uistinu nisam se pretrgo da saznam jer dosta vremena unazad nisam naleteo ni najedan model sa podrškom za X :: :: :: :: :: :: Toshiba L300 ima kompletnu podršku za XP. Upravo sam proverio na Toshiba support sajtu :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.