Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Kako ukljuciti da radi 100% pozadinsko osvetljenje na lapu?
STRANA 1 OD 1
lebo Kako ukljuciti da radi 100% pozadinsko osvetljenje na lapu? 15.02.2009. 13:12 T15459

status: user
broj poruka: 13
Kako ukljuciti da radi 100% pozadinsko osvetljenje na lapu, kad je skinut sa adaptera? Jer ovako bez adaptera u njemu svetli oko 30-40% manje, valjda je negde ukljucena battery saving opcija... U pitanju je Fuj-siem.La1703. Hvala vam.

Jaoj, i zaboravih kratko pitanje, u 3 crte ako neko moze da mi objasni, za bezicni net na lapu, tipa kad je kablovska u kuci do, znaci nema teorije za kabl varijantu...koji modemcic uzeti, od koga krasti vreme:), kod koga se raspitati, za deffault koriscenje neta..

Hvala!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: Kako ukljuciti da radi 100% pozadinsko osvetljenje na lapu? 15.02.2009. 13:51 #96827

broj poruka: 8138
za pozadinsko osvetljene imas u biosu opciju da podesavas,barem je tako kod mene na dell laptopu.

:: Kako ukljuciti da radi 100% pozadinsko osvetljenje na lapu, kad je skinut sa adaptera? Jer ovako bez adaptera u njemu svetli oko 30-40% manje, valjda je negde ukljucena battery saving opcija... U pitanju je Fuj-siem.La1703. Hvala vam
::
:: Jaoj, i zaboravih kratko pitanje, u 3 crte ako neko moze da mi objasni, za bezicni net na lapu, tipa kad je kablovska u kuci do, znaci nema teorije za kabl varijantu...koji modemcic uzeti, od koga krasti vreme:), kod koga se raspitati, za deffault koriscenje neta.
::
:: Hvala!!!
XXXL Hm 15.02.2009. 14:18 #96832

broj poruka: 537
Sto se tice osvetljenja ekrana, pa zar nemas neku od varijanti za +/- osvetljenje na tastaturi (recimo neki Fn taster + F6/F7, tako nesto) ? Trebalo bi da ima... a ako nema, odes u Power options i tamo imas nekoliko razlicitih predefinisanih podesavanja, izaberes koje ti odgovara (ili koje koristis) i shibnes na options/preferences/advanced i tamo imas podesavanje za osvetljenje ekrana (izmedju ostalog) :)
TheBear Meni u donjem 15.02.2009. 14:47 #96835

broj poruka: 6502
desnom uglu kod sata i ostaloga stoji baterija i valjjda na nju desni klik pa power options i tu podesis sve u vezi osvetljenja...
Za net ja imam kablovski modem Scientific Atlanta SBB-ov i kupio sam ruter TP-Link WR340G (Wireless ruter) povezao ga i radi odlicno, samo povezem laptop na Wireless, taj ruter je oko 30 evra.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs