Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Toshiba-tastatura !@##$%^&
STRANA 1 OD 1
Sub-Z Toshiba-tastatura !@##$%^& 02.02.2009. 12:04 T15123

status: user
broj poruka: 1620
Evo izgleda da su poceli dani j***vanja....Malo komp, malo laptop i tako...Na nedavno kupljenoj T L300-1AM vec 2-3 puta, tastatura, jednostavno, prestane da radi. Posto ga cale koristi(i manje-vise nema blage veze s kompovima), ne znam dal` on nesto pritisne pa ugasi, ili je nesto sje***no ili sta...U c. panelu sve ok pod keyboard properties a posle restarta radi normalno. Drajveri, XP SP3 i ostalo su instalirani u servisu i drugih problema nema. Pomagajte dok ne pop****im! Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 02.02.2009. 13:41 #94033

broj poruka: 12057

I ja imam problem sa tastaturom na Toshiba laptopu. Malko se ugiba pri vrhu, neki tasteri zaglavljuju pri kucanju, a dugački sa metlnom šipkicom (shift, num 0, space, backs...) vibriraju pri glasnijem puštanju muzike/filmova/whatever. Moram da ga nosim jer me to baš nervira ili u Takovsku 45 ili CT.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Tia ... 02.02.2009. 14:01 #94035

broj poruka: 37

O da. Ortakinja ima Toshibu - ocaj nad ocajima sto se tice tastature - zaglavljuje se, slova su se skroz ogulila itd. Jos nije nasla resenje.
Sub-Z Re: 02.02.2009. 14:55 #94037

Zasad nemam mehanickih problema... kad radi, radi, svi dugmici rade,nista ne skripi, ne vibrira ne zaglavljuje se...jedino se malo ugiba pri pritisku po sredini, ali ne verujem da ima dovoljno hoda da bi se nesto zaglavilo...Bukvalno, kao da se iskljuci. Meni to lici na softverski problem, ali ko zna...drajveri su svezi sa sajta...
@Bax Jel ti zvuk pucketa pri slusanju muzike? Kod mene povremeno, nezavisno od izvora(cd/hdd). Rzumem da su spk jadni, ali isto se desava i kad ubodem slusalice(pretpostavljam da je zbog ovog nesrecnog Realtek-a)...Bas pogledah neku Creative-ovu PCMCIA zvucnu...haha...cetvrtina cene laptopa, hvala....

XXXL Hmmm 02.02.2009. 15:04 #94038

broj poruka: 537
Da nemate vi mozda one Toshibe sa glossy tastaturom ?

Moja L-350 Radi perfektno, a tastatura je pod pressingom ceo dan jer je koristim za posao .) Nisam primetio probleme koje vi imate. Mada, znam ljude koji su kupili one Toshibe sa glossy tastaturom, jesu fensi ali ne valjaju nizasta, uvijaju se, glave se tasteri i izlizu se relativno brzo.

Aj da ne otvaram novu temu, imam i ja jedan sitan problem sa toshibom. U toku rada, pojavljuje mi se neki cudan zvuk, ne mogu da ga opisem, zvucni slicno kao kada se ukljuci i iskljuci neki USB (slicno tome). I to, prvo se cuje uzlazni zvuk (kao da se nesto ukljuci) pa onda silazni (kao da se nesto iskljuci) i tako u krug, nekad se cuje vise, nekad manje :) sve drajvere sam zamenio novim (sa sajta Toshibe), prvo sam krenuo od drajvera za zvuk ali nije popravilo situaciju :)

Jel ima neko ideju do cega to moze da bude ?

Ne pojavljuje se nikakva notifikacija, nista, samo se cuje taj dosadni zvuk :)
Sub-Z Nije glossy Toshiba... 02.02.2009. 15:14 #94039

Sto se tice tvog problema, meni se slicno desavalo na kompu...zvukovi ubadanja/vadjenja usb uredjaja...problem je bio u neispravnom gamepad-u koji je, izgleda, pravio kratak spoj na usb grani...tako da su se svi drugi uredjaji gubili-skener, stampac itd...Izgleda kao da nesto gubi napon/kontakt...Ne znam sta bi drugo moglo da bude....

Equinoxe Re: Re: 02.02.2009. 15:28 #94041

broj poruka: 12057

Sa zvukom samim nema nikakvih problema. Samo tastatura ponekad zarezonuje, al to me užasava. Slušao sam Audio CD/DVD/MP3 i nikakvih problema nema. Harman-Kardon zvuče odlično. To je neki Connexant HD audio ako se dobro sećam.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: @Bax Jel ti zvuk pucketa pri slusanju muzike? Kod mene povremeno, nezavisno od izvora(cd/hdd). Rzumem da su spk jadni, ali isto se desava i kad ubodem slusalice(pretpostavljam da je zbog ovog nesrecnog Realtek-a)...Bas pogledah neku Creative-ovu PCMCIA zvucnu...haha...cetvrtina cene laptopa, hvala...
::
Slavuj ... 02.02.2009. 15:40 #94047

broj poruka: 2236
Zvuk `oce da to kao ``pucketa`` kada ti u Volume Control-u na CD Player-u nije stiklirano MUTE. Pa, ti ga stikliraj ako neces vise da slusas to.

iz Mrcajevaca

Nagluhi glasnogovornik mumlafona

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Sub-Z Mjutirao sam ga i nista.... 02.02.2009. 16:12 #94051

Same shit....Izgleda jadni zvucnici i jadna zvucna...L300, nazalost, nema H. Kardon....probacu s nekim drugim drajverima za zvucnu...nista drugo mi ne pada na pamet...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs