kupio sam polovni Gericom PIII ,OS: XP prof. Formatirao sam ceo hard i poceo sa instalaciom novog OS:XP SP2 medjutim prilikom boot CD javlja kako nije ubacen Boot CD or insert boot disk. probao sam i sa win98se isto se desava.
Ko mi ne bude pomogao neka se i njemu ovo desi !! Pozdrav !!
Opisi preciznije svoj postupak instalacije. Pitanje je da li je disk uopste butabilan, da li je CD u redu, da li je opticki uredjaj potpuno ispravan ili jednostavno "prelazi" preko diska, da li si dobro podesio redosled butovanja itd.
Stavi cd ili dvd vec sta je na drugu granu kao master, pa onda probaj (ako to vec nije slucaj) i to pod uslovom da si siguran da ti je taj cd sa WinXPSP2 boot-abilan, ako u biosu nije podeseno setovanje da se sistem dize sa cd-a podesi i to...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.