Zdravo svima, pazario sam juce ovaj Notebook,dobio ga sa FreeDOS-om!
Interesuje me,posto po [b]bax2003[/b] preporuci instaliram XP SP3, da li drajvere da skinem sa HP-ovog sajta ili znate za neki drugi sajt ? I ono bitnije,procitao sam na forumu odredjenu stvar pa stedoh da pripitam da li u biosu trebam da promenim sa AHCI na IDE hard drive da bi se sve normalno instaliralo jer navodno ako ostane na AHCI modu krene komp da butuje sa diska i u pola instalacije izbaci eror ??? I ako treba,da li neko mozer da mi kaze kako to da odradim ?
Imas sve moguce drivere na HP sajtu za taj notebook
30.01.2009. 16:33
status: user broj poruka: 7720
Ja sam ih skidao ,ali za Vista32 .Kad instalises Vista32 ne trebaju ti nikakvi ahci driveri ,normala sve.Inace jako dobar notebook ja sam ga bas izmaltretirao i radi ko sat.Jos jednom pohvala za HP t.j za njihovu online podrsku za notebook-ove uopste.
Hvala svima Morao sam da prebacim sa AHCI na IDE mod i instaliralo se sve kako treba!! Prvi dan koriscenja i mogu Vam reci da sam jako zadovoljan ovim cudom od Notebook-a!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.