Ovako: imam 400 evrica za kupovinu laptopa ili desktop racunara... Treba mi za fax... i volim po koju igricu da predjem (novije)... pa bih neko misljenje od ljudi koji idu na fax, il su zavrsili pa kakva su iskustva imali sa lapom a kakva sa deskom??? i naravno sta je pogodnije...
Ne zaboravite da mi treba bar nesto stomoze da pokrene Crysis, il tako nesto...
400e -> Laptop da pokreneš i igraš Crysis = zaboravi -> Desktop
Zar te ni mrzelo da vucaraš laptop na fax, i uopšte zašta bi ga koristio na predavanjima / vežbana. Za hvatanje beleški i praćenje predavanja, olovka je i dalje the best tool. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
terace ti tetris bez problema, pa jos kad se rasklopis na faxu, a koleginice samo trepcu... a? napisao si crysis a ne tetris? jbg, onda desktop, a za koleginice ces morati da poradis malo na sebi, ionako danas svaka susa ima laptop... pozz ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.