Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Moj laptop nece da butuje sa diska
STRANA 1 OD 1
NightRider Moj laptop nece da butuje sa diska 27.01.2009. 05:22 T14925

status: user
broj poruka: 1
Imam laptop HP6735s, kupio sam ga bez operativnog sistema. Tada su mi rekli da u biosu promenim sa AHCI na IDE hard drive i da ce sve normalno da se instalira jer navodno ako ostane na AHCI modu krene komp da butuje sa diska i u pola instalacije izbaci eror. To je sve proslo kako treba i instalirao sam XP. Kasnije sam na drugoj particiji instalirao Vistu. E sada je taj XP otegao papke i nece da radi, a Vista i dalje radi normalno. Naravno kao sto svi znamo kakvo je Vista njesra i da nije lepo imati ga kao jedini operativni sistem, ja sam pozeleo da reinstaliram sistem, ali imam problem posto moj laptop i pored podesavanja u biosu ne butuje sa diska, vec taj deo preskoci i odmah izbaci onaj deo gde biram koji operativni hocu da pokrenem. Zna li neko kako to da sredim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zzarko Re: Moj laptop nece da butuje sa diska 27.01.2009. 08:39 #92449

broj poruka: 128

Kad upalis lap, pritiskaj F10 i imaces opciju da izaberes sa cega hoces da ti se boot-uje.
Equinoxe Re: 27.01.2009. 09:42 #92465

broj poruka: 12057

Ajde molim te daj mi 1 razlog zašto ti trebaju dva Windows operativna istema na laptopu.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs