Imam ovaj laptop, pa bih hteo da mu dodam jos memorije, 1gb koliko i sam moze da podrzi, no citao sam da je u njemu fabricki 2x512, ima li jos praznih slotova, i dal ce to ok da radi ako na trecem (ako postoji) ubacim jos jedan slot od 1gb, i jos jedno pitanjce kako mogu sam da je ugradim, ako moze neko neki brzi postupak
Jel ukupno 2 GB ili 2 GB po slotu ? Ja bi rekao da je 2 GB po slotu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Sad sam i ja video na sajtu Toshibe. Prosto ne verujem. Nemoj se onda igrati. Koliko sam video ovde u compatibilty - ne pominju se moduli od 2 GB.
Stavi ili 2 x 1 GB ili taj jedan tvoj od 512 MB + 1 GB. Šta ti više odgovara (potreba / cena). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: maximum expandability : 2,048 M :: :: to pise na sajtu toshibe, znaci ti prerorucujes da turim 2gb i da pevam borbene, :: just fu :: ::
Prodaj, ili vidi ako te mrzi da prodaješ preko oglasa, da ti neko zameni staro za novo. Ima firmi koje to rade. Rovari po oglasima / sajtovima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: stavicu 2x1gb, nego sta da radim sa ova dva od 512m :: just fu :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.