Imam manji problem... pokushavam vec 2 nedelje da instaliram vistu... pokushao jedno 10 razlicitih verzija + milijadrdu krek varijanti i ni 1 ne radi da li neko ima neki krek koji 100% radi, pritom probao sam takodje disk koji sam dobio od druga.... koji je on instalirao na svoj lap top toshiba satellite... i desktop komp... njemu je chim se podigne bez aktivacionog broja... `Vista is activater Genuine` dakle pokushao sam jedno 40 puta da instaliram i sve bezuspeshno... da li neko zna reshenje pochinjem da mislim stvarno da postoji neka mogucjnost da neshto u samom laptop-u ne dozvoljava instalaciju piratskog softwera :) inache Lap top je HP 550 FU411EA star oko mesec dana Hvala :)
Cekaj je ti pokrenes instalaciiju? Da li se ona zavrsi pa kada udje u Win kaze da je nelegalno? Jesi li stalno na mrezi? Ili ti mozda en da da intaliras? Malo si konfuzan
:: Cekaj je ti pokrenes instalaciiju? Da li se ona zavrsi pa kada udje u Win kaze da je nelegalno? Jesi li stalno na mrezi? Ili ti mozda en da da intaliras? Malo si konfuza :: :: E izvini nisam lepo :) malko sam zbunjem celom situaciom... al sve u svemu ja instaliram... i onda odem desni klik na my computer i pishe 30 dana da se aktivira.. i tako sa bilo kojom verzijom... i posle krekovanja isto...
:: :: Proveri mail :: Ovo će da ti radi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: Hvala sad cu da Probam prvo da skinem :)
Skinuo sam ovu vistu ultimate jan 2009 restartovala se sama 2 -3min .... i onda valjda bi treba da bude aktivirana... sad sam pogledao i nije.. :S:S:S mislim da je do laptopa .... jel zna neko da li postoji ta mogucjnost?? :) hvala na pomoci :)
Imam 2 viste ultimate, jedna je 32bit, druga 64bit, i jedna i druga sljakaju bez problema, ako hoces javi se pa cem ti srezem, kostace te samo jedan DVD :)
:: Imam 2 viste ultimate, jedna je 32bit, druga 64bit, i jedna i druga sljakaju bez problema, ako hoces javi se pa cem ti srezem, kostace te samo jedan DVD :
Druze hvala :) veruj mi skinuo sam jedno 11 visti ... sve 32 bit... sve su (pre activated) + dobio sam 2 dvd od 2 ortaka kod kojih sam video kako su instalirane znachi,.... chim se podigne (na device menadzeru ima genuine blablabla) iste diskove sam pokusao kod sebe i nece... :((((((((( sad sam pokusao i sa gore navedenom visto i krekom i ne vredi...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.