Pozdrav svima. Drugar ima dotični model. Pre par dana mu je ranac pao sa stola i lapu je naprsla plastika u donjem levom ćošku. Pitanje: ima li gde u gradu/zemlji da se zameni taj deo plastike?
Nema. To ne spada u spare parts. Sreća njegova pa je samo plastika. Da je MSI EX prso bi sav ko lajsna. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Na osnovu ovog `chasis bottom` zaključih da nisam dobro objasnio, u pitanju je donji levi ugao gornja strana-deo plastike koji okružuje tastaturu i pad za pomeranje kursora. Pa ukoliko može oznaka za taj deo. Hvala. Mislim, dakle u opasnosti sam.
:: Potraži u nekom od HP servis :: :: Šifra dela ti je :: 456804-001 - base enclosure (chassis bottom) - Includes rubber feet :: :: :: ::
Zar ne bi bilo jednostavnije da si slikao taj deo i lepo postavio link do slike??? Ovako ce malo ko shvatiti sta hoces da kazes,ne zato sto ti lose objasnjavas,nego zato sto je to malo tesko objasniti...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Na osnovu ovog `chasis bottom` zaključih da nisam dobro objasnio, u pitanju je donji levi ugao gornja strana-deo plastike koji okružuje tastaturu i pad za pomeranje kursora. Pa ukoliko može oznaka za taj deo. Hvala :: Mislim, dakle u opasnosti sam :: :: :: Potraži u nekom od HP servis :: :: :: :: Šifra dela ti je :: :: 456804-001 - base enclosure (chassis bottom) - Includes rubber feet :: :: :: :: :: :: :: ::
Još jednom da se zahvalim puno svima na trudu. Mislim, dakle u opasnosti sam.
:: Zar ne bi bilo jednostavnije da si slikao taj deo i lepo postavio link do slike??? Ovako ce malo ko shvatiti sta hoces da kazes,ne zato sto ti lose objasnjavas,nego zato sto je to malo tesko objasniti.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Na osnovu ovog `chasis bottom` zaključih da nisam dobro objasnio, u pitanju je donji levi ugao gornja strana-deo plastike koji okružuje tastaturu i pad za pomeranje kursora. Pa ukoliko može oznaka za taj deo. Hvala :: :: Mislim, dakle u opasnosti sam :: :: :: :: :: Potraži u nekom od HP servis :: :: :: :: :: :: Šifra dela ti je :: :: :: 456804-001 - base enclosure (chassis bottom) - Includes rubber feet :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.