Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
zamena baterije na lap topu
STRANA 1 OD 1
yowla zamena baterije na lap topu 21.01.2009. 17:53 T14753

status: user
broj poruka: 39

LM, pre nekih mesec dana uzeo sa (poprilichno neiskusno) FS Esprimo mobile V5535 u Metrou (zbog cene naravno), te mi je konfiguracija bila po meri, za rad u office-u, gledanje filmova, slushanje muzike i surf, ali nisam obratio paznju da su sakrili podatke o kapacitetu baterije, te sam, misleci da je shestocelijska i da ce trajati minimum dva sata, kupio ovaj rachunar!Baterija inache traje tachno sat i 33 minuta!Moje pitanje glasi da li je moguce zameniti bateriju nekom veceg kapaciteta, bez menjanja lap topa (baterijom nekog od kasnijih modela ili drugog proizvodjacha), da li se to isplati i gde se to moze uchiniti, ako moze (znam za sajt svebaterije.com) ili mi je bolje prodati lap top i kupiti drugi sa jachom baterijom?U sluchaju opcije dva, ovo se moze smatrati i kao oglas!{-_-}Hvala unapred na odgovorima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Skoves prodaj 21.01.2009. 18:37 #91052

broj poruka: 237
pa kupi drugi kvalitetne baterije veceg kapaciteta neces naci ispod 70e pa navise
Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(

Mixx kolko pare? 21.01.2009. 18:40 #91054

broj poruka: 2931

yowla battery 21.01.2009. 20:44 #91073

broj poruka: 39
28.000, ja ga platio oko 31500 u Tempu, pre mesec dana...pod garancijom je, naravno

DRATEL zamena baterije na lap topu 06.02.2009. 09:40 #94925

broj poruka: 12
probaj na https://www.telit.co.rs
Dragan

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs