Da li postoji neka iole normalna radnja, koja vrshi uslugu otkupa polovnih laptop racunara, a takodje i prodaju novih, po principu dash stari i neku kintu, a dobijesh nov sa sve garancijom.. Znam da u male shanse, i da takodje oni pri otkupu spuste vrednost tvog laptopa, a da su kod njih novi po ne najjeftinijoj ceni, ali cisto da pitam, mozda neko zna nekog :) Znam i ja da je najbolja solucija da prodam ovaj za kesh, pa dodam kintu i lepo idem pa biram gde hocu za svoje pare :) Ali me zanima ima li ovo gde. Hvala
Cak i da ima takva radnja, neces moci nikako da dobijes neku dobru cenu za laptop, jer mora i prodavac da zaradi na tom lap topu. Za najmanji gubitak, najbolje je da prodas sam lap top... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.