Treba mi pomoc pri izboru laptopa sa numerickom tastaturom do 500 evra. Izbor sam koliko-toliko suzio na: HP iz serije 6820 ili 6720 KE MSI iz serije VR601 ili EX600X ACER iz serije 5735Z Ne znam da li postoji neki Toshibin model sa num. tast. do 500 evra (?: Satellite L40-18W) Treba mi najvise za rad u AutoCADu 2D i za kucne poslove (net, office, filmovi). Igre - slabo, ponekad Colin 05. Vidim da se dosta pljuje po MSI-ju, a opet oni daju najvise RAM-a (i do 3GB), bluetooth i kameru u svaki model. Verovatno to uzmu na drugom mestu: losa izrada i plastika. HP je pouzdaniji ali opet nisam siguran da i onu nisu postali losiji nego pre. Cudno mi je da imaju cak dva modela sa po 17` ispod 500 evra (itsvet.com). Najradije bih uzeo neku Toshibu kad bi imala num.tast. ACER ima mnogo izWIDEirane :) ekrane sto ne verujem da je dobro za bilo sta osim za filmove. Imam utisak da se ljudi poprilicno namuce prilikom instalacije Windowsa XP/Vista i drajvera kod nekih proizvodjaca. Nadam se da to i nije bas toliko zakukuljeno. Ali sto se mora nije tesko. Svaka pomoc bi dobro dosla. HVALA The Duke
U tom cenovnom rangu, eventualno mozes za pogledas neki ACER eMachine..
Ili da dodas jos 60tak eura za Toshibu L350-16L..
:: :: Treba mi pomoc pri izboru laptopa sa numerickom tastaturom do 500 evra :: Izbor sam koliko-toliko suzio na :: HP iz serije 6820 ili 6720 K :: MSI iz serije VR601 ili EX600 :: ACER iz serije 5735 :: Ne znam da li postoji neki Toshibin model sa num. tast. do 500 evra (?: Satellite L40-18W :: Treba mi najvise za rad u AutoCADu 2D i za kucne poslove (net, office, filmovi). Igre - slabo, ponekad Colin 05 :: Vidim da se dosta pljuje po MSI-ju, a opet oni daju najvise RAM-a (i do 3GB), bluetooth i kameru u svaki model. Verovatno to uzmu na drugom mestu: losa izrada i plastika. HP je pouzdaniji ali opet nisam siguran da i onu nisu postali losiji nego pre. Cudno mi je da imaju cak dva modela sa po 17` ispod 500 evra (itsvet.com). Najradije bih uzeo neku Toshibu kad bi imala num.tast :: ACER ima mnogo izWIDEirane :) ekrane sto ne verujem da je dobro za bilo sta osim za filmove :: Imam utisak da se ljudi poprilicno namuce prilikom instalacije Windowsa XP/Vista i drajvera kod nekih proizvodjaca. Nadam se da to i nije bas toliko zakukuljeno. Ali sto se mora nije tesko :: Svaka pomoc bi dobro dosla. HVAL :: The Duke
Hvala XXXL-u! Koliko sam uspeo da vidim eMachine ima seriju G620 sa 17` ali nisam za AMD. Cista predrasuda, priznajem! A sto se tice povecanja budzeta - mrka kapa.
HP6820s sam testirao i jedina mana mu je što ima `samo` 3 USB porta i nema lampicu za aktivnost HDD-a. Other than that, odlična mašina. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.