Postovane kolege, prvo-visemesecna dilema-Dell Vostro(fali mi evrica za Studio) ili Toshiba L300(2.0, 2gb, 250, gl40...), laptop iskljucivo za poslovnu primenu(kod Della me vuce garancija). Drugo, jel prodavci prave probleme oko garancije kada ljudi sami instaliraju os(ORIGINALNI NARAVNO)? I trece, prodavci....posto sam u poslednjih par godina ugl. uzimao raznu kozmetiku i sitan hardver(i imao razna iskustva), zamolio bih vas da mi kazete s kim ste imali dobra iskustva, ipak uzimam laptop, ne usb frizider za pivo. Mozda MEGAtron,INtel,NEThouse d.o.o. , MAKROsystems...HVALA svima!
Samo ako se ne latis srafcigera, onda ti nece praviti probleme za garanciju,...
Pozdrav!
:: Postovane kolege, prvo-visemesecna dilema-Dell Vostro(fali mi evrica za Studio) ili Toshiba L300(2.0, 2gb, 250, gl40...), laptop iskljucivo za poslovnu primenu(kod Della me vuce garancija). Drugo, jel prodavci prave probleme oko garancije kada ljudi sami instaliraju os(ORIGINALNI NARAVNO)? I trece, prodavci....posto sam u poslednjih par godina ugl. uzimao raznu kozmetiku i sitan hardver(i imao razna iskustva), zamolio bih vas da mi kazete s kim ste imali dobra iskustva, ipak uzimam laptop, ne usb frizider za pivo. Mozda MEGAtron,INtel,NEThouse d.o.o. , MAKROsystems...HVALA svima! ::
Vodi računa sa studiom: Drajveri za Wireless karticu su šit i ne rade kako treba. Pucka zvuk sa njima i na Dellovom forumu imaš negde okačene neke koji nemaju veze da DELLom ali rako kako treba. Drugo, touchpad je klizavi šit. Toshibu ti je svejedno gde uzimaš kad nađeš dobru cenu jer im je svima CTCom.....master. Slobodno uzmi Vostro-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Dell ili Toshiba, tu dilemu sam ja imao do pre neki dan :) Dell ima duzu garanciju ali uglavnom losije karakteristike. To navodno nadoknadi kvalitetom izdrade trt mrt sto ja iskreno na `ne-milionski skupim` primercima i nisam primetio :) Uz to, dok sam bio preko grane, Dell je bio uvek neka srednja klasa laptopova, osim nas izgleda da te osnovne modele niko i ne velica nesto preterano. Posle nedelju i kusur dana vaganja, dvoumljenja, troumljenja .. uzeo sam Toshibu i mislim da je to pravi izbor bio, bar za mene. Uzeo sam L seriju (L350) i koristim je iskljucivo za posao i ne koristim nikakve zahtevne 3D aplikacije i za sad sam savrseno zadovoljan. Inace, slabo igram igrice ali cisto da znas da Intel X4500 grafika (to je trenutno aktuelna integrusa) ne moze da pokrene normalno ni Fifu 2007 :) Uz ovu toshibu koju sam kupio dobio sam i original Vistu (to mi znachi zbog shakala iz raznih inspekcija).
Do kolko kinte planiras da se isprsis ?
Video sam juce neko Lenovo chudo, bio je oko 48000, dizajnerski nije srecno resen ali je chudoviste od laptopa :)
Na kraju se sve svede na stvar ukusa i na ono sto bi tebe cinilo srecnim cak i ako je to neki Pink dell serije 15 .) :)
500tinjak evrica...Laptop je za caleta,treba mu mobilnost uz osnovne potrebe, Office, internet, malo muzike(cujem da su dobri H Kardon(naravno) zvucnici na A300 seriji, ali su mnooogo glossy) i to je to, ne bih mnogo da ulazem jer mi i komp ceka zamenu(Duron 750, 256 mb rama, radeon 9000 na ubogom km266 cipsetu :-)))))) ). @XXXL Jel sljaka ta Vista? Posto cale nije neki kompjuterski mag, prvo sam hteo Vistu, kao neku sigurniju varijantu(sipaj i vozi), ali mi je nesto kilava...nemam pojma.....Hvala, ljudi!
Pogledaj 6830s KU405EA. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: da ne otvaram novu tem :: :: kakav je DELL STUDIO 1735 c2d ? nekih 66000 din kost :: :: ili neka preporuka za 17 Inch laptop sa C2D procesorom do 70.000 din maximu :: za kucnu upotrebu, nikakvo igranje itd :: :: pozdrav
6735s na nekom flajeru...dobro izgleda. Nasao sam u MAKROsystems-u i model sa 3gb rama i 2 hdd-a od po 160gb....jedino me brine trajenje baterije, uzevsi u obzir Turiona i 2 hdd-a...inace sve ostalo je extra....A sa drajverima nema problema? Pri skidanju i instalaciji win-a...
bas taj mi je i druga opcija, cini mi se da nema HDMI izlaz ali bez obzira na to sta mislis koji je bolji (zanemari i garancije, posto se oko toga ne cimam mnogo) do sad sam imao 2 hp-compaq laptopa i jako su cvrsti, ovaj mi treba da menja desktop pc
hvala
:: :: Pogledaj 6830s KU405EA :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: da ne otvaram novu tem :: :: :: :: kakav je DELL STUDIO 1735 c2d ? nekih 66000 din kost :: :: :: :: ili neka preporuka za 17 Inch laptop sa C2D procesorom do 70.000 din maximu :: :: za kucnu upotrebu, nikakvo igranje itd :: :: :: :: pozdrav
Pa... sljaka extra Vista. Jedino sto je 32bit-na, mada u noramlnom radu ne mozes da provalis posto sve pokrece skoro pa trenutno :) Chek, L300 je glossy ? jesi siguran ? Koliko sam ja gledao, L serija nije glossy :)
a HK zvucinici, blah pa zvucnik ko zvucnik, ne moze da se ocekuje cudo od malih i sprcenih zvucnika :)
Sto se tice HP-a, moja sestra ga je kupila i radi savrseno, jedino sto je on malo glossy pa ostaju otisci i lako se prlja. Njoj je to kul i pedantna je a kod mene bi taj hp izgledao ko da je u njega bio uvijen burek i to posle sat vremena rada :) :)
:: 500tinjak evrica...Laptop je za caleta,treba mu mobilnost uz osnovne potrebe, Office, internet, malo muzike(cujem da su dobri H Kardon(naravno) zvucnici na A300 seriji, ali su mnooogo glossy) i to je to, ne bih mnogo da ulazem jer mi i komp ceka zamenu(Duron 750, 256 mb rama, radeon 9000 na ubogom km266 cipsetu :-)))))) ) :: @XXXL Jel sljaka ta Vista? Posto cale nije neki kompjuterski mag, prvo sam hteo Vistu, kao neku sigurniju varijantu(sipaj i vozi), ali mi je nesto kilava...nemam pojma.....Hvala, ljudi :: :: ::
A300(S i D) je glossy....kol`ko ja znam...k`o HP. Ma najvise bih voleo da postoji jedan proizvodjac i da ne lomim glavu...15 brendova x150 modela.... Najradije bi, u stvari, uzeo L300 sa Vistom i da ne razmisljam...ali ako ce da smara sa update/upgrade/security sra*ima svaka 2 dana, dal ce da sljaka ORIGINALNI office itd...a generalno je crap, cim brze-bolje izbacuju 7-icu.... Ima da uletim u prvu radnju i uzmem sta prvo vidim i jbg...Hvala svima!!! Poz!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.