Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
problem sa Acer 5530G-702G32Mi
STRANA 1 OD 1
sjajko89 problem sa Acer 5530G-702G32Mi 06.01.2009. 02:25 T14260

status: user
broj poruka: 3
Imam problem sa gore navedenim laptopom, naime kada laptop radi na Visti cuje se cudan zvuk (nalik na jako sitno varnicenje) iz kucista laptopa, iz dela gde se nalazi procesor. Odmah sam iskljucio mogucnost da je to ventilator, zato sto na XP-u (dualboot) tog zvuka nema!!!
Primetio sam jos da taj zvuk nestaje, ili se znatno ublazi kada u Visti na bilo koji nacin pokrenem onaj ugradjen mikrofon!!! Inace taj zvuk jako iritira!!!
Jel neko mozda zna sta bi to moglo da bude???

P.S. Nov sam na forumu, pozdrav za sve clanove i hvala unapred!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 06.01.2009. 08:42 #87313

broj poruka: 12057

Možda i jeste ventilator, jer si možda u XP-u podesio drugačije cooling performance. Ako se sada na Visti taj ventilator vrti na max, možda to pravi neke vibracije, zujanja, rezonovanja itd.

Ako je to neki tip zujanja/šištanja, proveri da nije upaljen u mixeru Mic boost
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

sjajko89 Re: 06.01.2009. 12:56 #87331

broj poruka: 3
Menjao sam podesavanja ventilatora, nije to. Mic boost isto nije resio problem....
Probacu sa najnovijim drajverima za zvucnu, sad sam video da je izasla nova verzija. Inace problem sistanja sam privremeno resio tako sto sam ukljucio Speech Recognition, i to uvek stoji u sleep tako da je mic ukljucen :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs