status: user broj poruka: 11 | Pozz svima :)
imam nekoliko nedoumica, pa mi treba vasa pomoc...hteo bih da kupim lap, ali vise nisam siguran ni u sta. kao prvo vise ne znam ni da li zelim da uzmem AMD ili Intel, pa bih voleo da cujem sta imate da mi kazete na tu temu. ja sam licno ljubitelj AMDa, ali ako je bolji Intel, sta da se radi :P druga stvar koja me interesuje su graficke kartice...koje su najbolje koje mogu da se nadju na laptopovima i koje su nesto slabije, ali relativno dobre :) treca stvar, posto nemam nekog iskustva sa lapovima, interesuje me to ugibanje tastature, koliko to ometa brzo kucanje i da li neko ima iskustva sa acerom(6920 ili 6530 modelima) ili nekim slicnim modelima i sa njihovim tastaturama. cetvrto, da li neko zna mozda da li ima da se nade ranceva za laptopove koji su za velicinu ekrana 16 inca ili mozda 18,4 inca :)
i voleo bih takodje da cujem neke vase predloge za laptop, posto ipak zelim da ispitam sve mogucnosti i varijante :) konfiguracija da bude.... procesor od dva jezgra ako je amd turion, ako je intel...malo mi dajte neke savete oko njega :D ram 3 ili 4 GB hdd ne ispod 320GB graficka, za AMD HD3650 ili ako neko zna nesto bolje, a sto se intela tice, ne znam koja je u toj nekoj klasi ili bolja. i obavezno numericka tastatura i bluetooth
budzet mi je maximalno 1000 eura, ali ako ima i za manje..super :D
za sada mi je favorit ACER Aspire 6530G-804G32Mn, ali sam video skoro Asus 50Vn-AS061 koji mi je uneo pometnju, ali za njega jos nisam nasao cenu :)
ako neko ima bilo sta da kaze na prethodni text ili da mi da bilo kakvu informaciju neka pise, posto mi svaka informacija znaci
hvala unapred :) |