Planiram da kupim laptop u narednih nedelju-dve. Konkretno, laptop mi treba iskljucivo za posao i bitno mi je da je tastatura komforna i eventualno da ima ekran od 17`. Koristicu ga iskljucivo za posao, znaci nikakve igrice i sl a veci ekran bi mi bas odgovarao (osim ako neko ima predlog za neku 15ticu koja je extra kvalitetna a jeftina :) ).
Bitno mi je da ima bar 2GB RAM memorije, da ima neki dual core procesor (nebitno mi je da li je AMD X2, Intel Core Duo ili Intel Core2Duo) i da ima bar pristojnu zavrsnu obradu. Sve ostalo mi je sekundarno.
HP ima Bluetooth integrisan, bolju grafu (Sto mi ne znaci nista) i giga rama vise (sto mi opeti i ne znaci puno) ali je i skuplji par hiljada a nema OS..
Jedino ako pouzdano znas da je kvalitetniji, pa da pogledam i njega uzivo, da vidim kakav je face 2 face :)
Tnx za predlog
:: :: HP 6830 :: http://www.pcpractic.rs/product.php?id=251 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Dobra je i Toshiba, bolja kupovina je ako jurish Licenciran OS. HP ima bolji hardware. 6820 i 6830 su odlični laptopovi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
U svakom slucaju bolje Toshiba, jeste da mi se nikako ne svidja i da je HP lepo nasminkan.
Ali koristio sam HP 6820 prethodnu verziju i toliko sam sa njom imao problema da ti nikako ne bih pozeleo takvo neprijatno iskustvo. Na kraju je zavrsio na reklamaciji. I nadam se da ga necu dobiti nazad.
Da bi iskoristio 4GB moras imati x64 OS, tako da ovih 3GB na Toshibi su taman za Vistu Home Premium x86.
Malo je tezi od HP-a, ali zanemarljivo.
I najbitnija stvar za HP imas duplo manju garanciju, Toshiba ima 24 meseca a to znaci isto toliko i za OS posto je OEM.
Glas za Toshibu.
:: Cenis da je bolji taj HP od ove Toshibe ? :: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-L350-16L/1058330 :: :: HP ima Bluetooth integrisan, bolju grafu (Sto mi ne znaci nista) i giga rama vise (sto mi opeti i ne znaci puno) ali je i skuplji par hiljada a nema OS. :: :: Jedino ako pouzdano znas da je kvalitetniji, pa da pogledam i njega uzivo, da vidim kakav je face 2 face : :: :: Tnx za predlo :: :: :: :: :: :: HP 6830 :: :: http://www.pcpractic.rs/product.php?id=251 :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Inace, na HP verzijama sa 15` monitorom, poklopac ekrana (ili kako se vec zove) je previse mekan i uvija se pa mi nesto i ne deluje kao da ce da traje koliko i ostatak laptopa. A toshibu nisam video tako da nemam pojma kakva je ona :)
A ima i 2 god garancije sto nije malo za laptop, samo se nadam da se ne kvari jer dzaba mi garancija ako ce da visi po servisima :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.