Posto sam sm sinoc u kasne sate post-ovao ovu temu, niko mi nije odgovorio, a jako mi je bitno, pa zato postavljam ponovo istu. Zainteresovan sam u kupovinu ovog relativno mocnog laptopa, koji poseduje:
E ono sto mene interesuje, kakav je Asus po pitanju kvaliteta laptopova (od plastike, do samog rada konfiguracije), cena modela je sada na snizenju i moze se dobiti za male pare. Koliko je dobar T5800 za neku igru tipa GTA4... Ili je cak mozda bolje malko sacekati da pocnu u laptopove da stavljaju Quad procesore i DDR3 RAM memoriju, Posto sam cuo da ce u toku naredne godine DDR3 da zgazi DDR2. Pa ako je tako da li je isplativo kupovati ovako nesto ili cekati??? I koliko brzo ce u narednom periodu Blue-ray pregaziti DVD. Tj. vredi li cekati da standard u laptopu bude BD-RW???
pitanje je malo dojadilo... verovatno ti zato niko nije ni odgovorio... pitanje da li vredi cekati da se pojavi ovo ili ono je besmisleno... pitanje treba da postavis sam sebi da li mozes da cekas do tada ili ti je kompjuter treba odmah?
takodje izbor proizvodjaca je poprilicno licna stvar, ja bih UVEK dao vise novca za DELL, i NIKAD ne bih kupio nesto na osnovu toga sto ima dobru cenu... jer nemam novca da kupujem jeftine stvari....
Nisam siguran u cemu je fora ali svaki Dell koji sam cackao (bilo ih je svega 4-5), iako `na oko` slabiji od nekih HPova, Asusa, Fujitsua, a redovno su i izgledali ruznije od Vaio, nekih Toshiba, uvek mi se cinilo da Dell brze radi. Ili sam ja pristrasan pa sam se istripovao posto ih nisam posedovao duze od nedelju dana.
A za tvoja pitanja, kojetoje ti je lepo objasnio u prvom pasusu... Cekaces u nedogled ako budes cekao na novije i novije tehnologije. Drugo, ko jos kupuje laptop da igra GTA4?? Za te iste pare kupis PC samo takav... A GTA4 verovatno isprazni bateriju dok kazes bit. Znaci to da ti treba mobilna verzija da bi pikao igrice i nije bas razuman razlog da kupis lap, a i displej od 15 ili 17 inca je nevidjen bedak.
bravo, stvarno ste re*ardirani!!! Nije pitanje kakav je dell ili slicno ja znam da je dell dobar, drugo GTA sigurno ne bih igrao na putu nego kod kuce, ja sam vas pitao za konfiguraciju i kakav je kvalitet Asus-ovih notebook-ova, a ne da li je ekran 15 ili 17 inca i slicno, konkretno sam postavio pitanje za ovog proizvodjaca i ovaj model i ne interesuje me drugi. Da imam pare verovatno bih kupio neki Qosmio i ne bi se razmisljao. Sledeci put molim vas prvo procitajte pitanje i onda adekvatno odgovorite. Drugo: `Cekaces u nedogled ako budes cekao na novije i novije tehnologije. Drugo, ko jos kupuje laptop da igra GTA4?? Za te iste pare kupis PC samo takav... A GTA4 verovatno isprazni bateriju dok kazes bit`
Pitanje sam postavio, zato sto ako za 5 meseci izadje laptop sa Quad procesorom i DDR3, zasto bih kupio ovaj??? A da hocu Desktop PC verovatno bih ga kupio, kako putujem svake 2-3 nedelje, zasto bih posedovao takav??? I ko kaze da bih GTA4 igrao na bateriji, pa naravno da znam da ce da je pojede... Uostalom cuo sam da na tom modelu sa FULL opterecenjem baterija izdrzava i do 2.5 sata... Odgovor je trebao da bude ako imate iskustva sa Asus-om, a ne da se*ete za Dell i ostale...
:: Pitanje sam postavio, zato sto ako za 5 meseci izadje laptop sa Quad procesorom i DDR3, zasto bih kupio ovaj??
OMG...Pa ljudi su ti lepo rekli ako te ne mrzi da cekas onda cekaj...Mozda za koju godinu izadje i neki sa 10 procesora... I jos nisi spomenuo da putujes svake 2-3 nedelje, nego si pitao da li ces moci da igras GTA4...
Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
:: bravo, stvarno ste re*ardirani!!! Nije pitanje kakav je dell ili slicno ja znam da je dell dobar, drugo GTA sigurno ne bih igrao na putu nego kod kuce, ja sam vas pitao za konfiguraciju i kakav je kvalitet Asus-ovih notebook-ova, a ne da li je ekran 15 ili 17 inca i slicno, konkretno sam postavio pitanje za ovog proizvodjaca i ovaj model i ne interesuje me drugi. Da imam pare verovatno bih kupio neki Qosmio i ne bi se razmisljao. Sledeci put molim vas prvo procitajte pitanje i onda adekvatno odgovorite. Drugo :: `Cekaces u nedogled ako budes cekao na novije i novije tehnologije. Drugo, ko jos kupuje laptop da igra GTA4?? Za te iste pare kupis PC samo takav... A GTA4 verovatno isprazni bateriju dok kazes bit :: :: Pitanje sam postavio, zato sto ako za 5 meseci izadje laptop sa Quad procesorom i DDR3, zasto bih kupio ovaj??? A da hocu Desktop PC verovatno bih ga kupio, kako putujem svake 2-3 nedelje, zasto bih posedovao takav??? I ko kaze da bih GTA4 igrao na bateriji, pa naravno da znam da ce da je pojede... Uostalom cuo sam da na tom modelu sa FULL opterecenjem baterija izdrzava i do 2.5 sata... Odgovor je trebao da bude ako imate iskustva sa Asus-om, a ne da se*ete za Dell i ostale...
doticni poseduje: Intel Core 2 Duo T9300 (2.5 GHz) processor 17-inch WUXGA (Widescreen Ultra eXtended Graphics Array) screen displaying enhanced Full-HD definition of 2.3 million pixels (resolution of 1,920 x 1,200) ATI HD3650 graphics with 1GB VRAM 4GB (2048MB x 2) DDRII memory A ground breaking 1 terabyte of storage (500GBx2)+TPM Blu-ray Combo Genuine Windows Vista Ultimate 4 built-in top end Altec Lansing speakers producing rich, clear audio and a sub-woofer for powerful low bass frequencies Dual mode multimedia touchpad doubles as a mouse pad and a control panel, giving you fast, fingertip control of your multimedia centre. Built-in 1.3M pixel swivel webcam Mozes i sacekati da mu padne cena sa 1.700 eura na razumniju, pa ga kupi (ako ga uopste ima kod nas i po toj ceni) .
Arso izvini. Sad vidim da sam pogresio posto si ti dao ovaj link. Decko je skroz u pravu i vidim da sam re*ardiran i da se*em. Izvinjavam se i ostalim forumasima zato sto sam bio nekulturan.
@spike Hvala na komplimentu... I izvini molim te. Nisam znao da u temama koje si ti postavio ne smem da komentarisem nista drugo osim onoga sto tebe zanima.
Da rezimiram: - Jako ti je bitno, a s` druge strane mozes da sacekas 5 meseci. - Cuo si da ce u lapove da ugradjuju Quad, DDR3 i BD-RW pa sad treba i da te ubedimo da kupis ovaj laptop. - Pitas za Asus laptopove generalno, a zanima te konkretno model kojem ni oznaku nisi naveo (verovatno se podrazumeva da trazimo temu u kojoj si mozda napisao oznaku). - Prvo si pitao kakav je za GTA4, a onda si se setio da napises da cesto putujes (ja sam kriv sto to nisam predvideo).
Saberi se i ne vredjaj posto tebe niko nije vredjao. Ovo mesto nije tvoja svojina pa da ti odredjujes ko ce sta da pise i ko je retardiran... Na svu srecu. Jos ce da ispadne da mi tebi treba da se zahvalimo. Svasta na ovom svetu.......
:: Arso izvini. :: Sad vidim da sam pogresio posto si ti dao ovaj link. :: Decko je skroz u pravu i vidim da sam re*ardiran i da se*em :: Izvinjavam se i ostalim forumasima zato sto sam bio nekulturan :: :: ::
Ma nisam na tebe mislio, izvini. Samo sam te citirao po slucajnom izboru.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.