Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
ASUS N50VN-AS065
STRANA 1 OD 1
Spike ASUS N50VN-AS065 22.12.2008. 01:16 T13946

status: user
broj poruka: 223
Zainteresovan sam u kupovinu ovog relativno mocnog laptopa, koji poseduje:

-Intel Core2Duo T5800 2.0GHz
-Intel PM45 Express cipset
-4GB DDR2 NA 800MHz
-Nvidia 9650 GT 1 GB sopstvenog VRAM-a!!!
-15.4` ekran
-HDD 250 GB
-8-in1 card reader
-2.0 MPx web kamera, Bloetooth T V2.1, GLan, Wireless. FireWire, e-SATA, HDMI, FingerPrint

E ono sto mene interesuje, kakav je Asus po pitanju kvaliteta laptopova (od plastike, do samog rada konfiguracije), cena modela je sada na snizenju i moze se dobiti za male pare. Koliko je dobar T5800 za neku igru tipa GTA4... Ili je cak mozda bolje malko sacekati da pocnu u laptopove da stavljaju Quad procesore i DDR3 RAM memoriju, Posto sam cuo da ce u toku naredne godine DDR3 da zgazi DDR2. Pa ako je tako da li je isplativo kupovati ovako nesto ili cekati???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Spike zaboravio sam... 22.12.2008. 01:32 #84956

status: user
broj poruka: 223
koliko brzo ce u narednom periodu Blue-ray pregaziti DVD. Tj. vredi li cekati da standard u laptopu bude BD-RW???

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs