da li iko zna neki servis koji bi mogao da mi zameni dvd rezac na compaq presario r4000 laptopu? bio je jedan blizu etf-a ili univerzitetske biblioteke ali sada nemogu da ga nadjem. odgovore saljite na maili ili PP da ne bi reklamirali sve zive unapred hvala
...neki u kome to neznaju?...`Ajd u zdravlje! .......................................................................... SERBIA- mushmula (tomato, banana etc.) republic
mozda se nisam dovoljno precizno izrazio trik je sto nov rezac ne moze da se kupi u srbiji a ne odgovaraju bas svi polovni jer je on valjda po necemu spec. da li oblik, maska ili sta vec... pomislio sam da bi neko znao taj vec pomenuti servis jer sam se vec jednom interesovao ali sam zagubio njihov telefon zamena je bila negde oko 30e a u ostalim je bilo min 2x skuplje, pa zato i pitam ali nema veze...
Ko ti je rekao da u Srbiji ne mogu da se kupe novi DVDRW uređaji za notebook ? Ima toga na sve strane, probaj da odneseš do CT servisa za početak i slično.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.