Dobio sam lap Acer Aspire 1692 wlmi(1.73ghz,x700,80gb,512 ddr). Ako resim problem koji ima dobijam ga za 20e!!!! Kad ga ukljucim zavrte kuleri na 2 sekunde i stanu,a sve lampice nastave da svetle... Na sta prvo da posumnjam???
Imao sam tačno taj model u rukama pre 3 dana, retard ima 2 x 256 MB RAM-a ? Verovatno ploča šizi. Jel laptop ispadao ili tako nešto ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa to ne mogu znati,ali s` obzirom da znam kod koga je bio... ne bi me cudilo ni da se lik kupao sa njim...i to opusteno....u kadiii...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Imao sam tačno taj model u rukama pre 3 dana, retard ima 2 x 256 MB RAM-a ? Verovatno ploča šizi. Jel laptop ispadao ili tako nešto :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Ako si vešt, imaš na netu gomilu sajtova sa tutorijalima rastavljanja laptopova u paramparčad. Kucaj Disassemble pa model i proveri da li je sve unutra OK, kontakti, ploča, hlađenje itd. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
probaj da ga zakacis na externi monitor da vidis daje li nesto uopste moze da bude i neonka za ekran .... Terminator
:: :: Dobio sam lap Acer Aspire 1692 wlmi(1.73ghz,x700,80gb,512 ddr). Ako resim problem koji ima dobijam ga za 20e!!!! Kad ga ukljucim zavrte kuleri na 2 sekunde i stanu,a sve lampice nastave da svetle... Na sta prvo da posumnjam??? :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
Mislim da nema svrhe,jer on prestane da radi posle 2 sekunde,ugasi se skroz,ne rade kuleri,hard,ma nista,samo lampce svetle,kao da zablokiraju...
:: probaj da ga zakacis na externi monitor da vidis daje li nesto uopste moze da bude i neonka za ekran ... :: Terminato :: :: :: :: :: Dobio sam lap Acer Aspire 1692 wlmi(1.73ghz,x700,80gb,512 ddr). Ako resim problem koji ima dobijam ga za 20e!!!! Kad ga ukljucim zavrte kuleri na 2 sekunde i stanu,a sve lampice nastave da svetle... Na sta prvo da posumnjam??? :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
procedura sledeca ako imas dva slota memorije iscupaj jedan pa probaj sa drugom ...probaj bez hd da ga uklucis ako se ni tad ne podigne ploca ili procesor ... ako ti ni to nepomogne donesi ga kod nas u servis ........poz
Terminator
:: Mislim da nema svrhe,jer on prestane da radi posle 2 sekunde,ugasi se skroz,ne rade kuleri,hard,ma nista,samo lampce svetle,kao da zablokiraju.. :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: probaj da ga zakacis na externi monitor da vidis daje li nesto uopste moze da bude i neonka za ekran ... :: :: Terminato :: :: :: :: :: :: :: :: Dobio sam lap Acer Aspire 1692 wlmi(1.73ghz,x700,80gb,512 ddr). Ako resim problem koji ima dobijam ga za 20e!!!! Kad ga ukljucim zavrte kuleri na 2 sekunde i stanu,a sve lampice nastave da svetle... Na sta prvo da posumnjam??? :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
Bax,il` sam ja prso,ili su ti sajtovi neka zezancija... Ja nigde nisam nasao manual za rasklapanje tog modela.. Ako imas neki link...ne bi se bunio! @ stevan07-probacu to sto kazes cim skontam kako se otvara(mada nije to neka neka mudrost,ali uz neki manual se osecam sigurnije)
:: :: Ako si vešt, imaš na netu gomilu sajtova sa tutorijalima rastavljanja laptopova u paramparčad. Kucaj Disassemble pa model i proveri da li je sve unutra OK, kontakti, ploča, hlađenje itd :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Vidi odavde neki slilčan, ne razkiju se rasklapanja mnogo. http://repair4laptop.org/disassembly_acer.html _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bax,il` sam ja prso,ili su ti sajtovi neka zezancija... Ja nigde nisam nasao manual za rasklapanje tog modela.. Ako imas neki link...ne bi se bunio : :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: Ako si vešt, imaš na netu gomilu sajtova sa tutorijalima rastavljanja laptopova u paramparčad. Kucaj Disassemble pa model i proveri da li je sve unutra OK, kontakti, ploča, hlađenje itd :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Hvala Bax,nasao sam to sto trazim,mada muku mucim sa skidanjem poklopca ram-a!!! Odvrnem srafove ali poklopac nece da se otvori,nesto ga drzi a ja nevidim sta!!!
:: :: Vidi odavde neki slilčan, ne razkiju se rasklapanja mnogo :: http://repair4laptop.org/disassembly_acer.htm :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Bax,il` sam ja prso,ili su ti sajtovi neka zezancija... Ja nigde nisam nasao manual za rasklapanje tog modela.. Ako imas neki link...ne bi se bunio :: : :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Ako si vešt, imaš na netu gomilu sajtova sa tutorijalima rastavljanja laptopova u paramparčad. Kucaj Disassemble pa model i proveri da li je sve unutra OK, kontakti, ploča, hlađenje itd :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Slobodno zavuci plastičn (!!!)i šrafciger ili zahvati noktom poklopac i podigni sa malko više sile. Znam tačno koji problem imaš. Psotje kukuce iznutra i ako nije vađeni nikad, mora malo da se zapne. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Hvala Bax,nasao sam to sto trazim,mada muku mucim sa skidanjem poklopca ram-a!!! Odvrnem srafove ali poklopac nece da se otvori,nesto ga drzi a ja nevidim sta!! :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: Vidi odavde neki slilčan, ne razkiju se rasklapanja mnogo :: :: http://repair4laptop.org/disassembly_acer.htm :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Bax,il` sam ja prso,ili su ti sajtovi neka zezancija... Ja nigde nisam nasao manual za rasklapanje tog modela.. Ako imas neki link...ne bi se bunio :: :: : :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako si vešt, imaš na netu gomilu sajtova sa tutorijalima rastavljanja laptopova u paramparčad. Kucaj Disassemble pa model i proveri da li je sve unutra OK, kontakti, ploča, hlađenje itd :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Uspelo je!!! skinup sam poklopac,izvadio jedan modul,i nista,izvadio oba modula,opet nista!!! Ukljucim ga bez ram-a i isto se desava...cak ni ne pisti...Mislim da je ploca otisla u vecna lovista!
:: :: Slobodno zavuci plastičn (!!!)i šrafciger ili zahvati noktom poklopac i podigni sa malko više sile. Znam tačno koji problem imaš. Psotje kukuce iznutra i ako nije vađeni nikad, mora malo da se zapne :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.