Kakav je ovo chipset? Da li se isplati uzeti laptop sa ovim chipsetom, citao sam komentare nekih asusovih notebook-ova i tamo pominju da je ovaj sis chipset najveca mana??? Moze neko objasnjenje u vezi ovoga. Hvala
Zaobidji ga. Ta firma je vec dugo na samrti, kao i VIA. Mana ima mnogo. Samo AMD ili Intel chipset...nekada su bili dobri i VIA i nVidia
A N G E L
:: Kakav je ovo chipset? Da li se isplati uzeti laptop sa ovim chipsetom, citao sam komentare nekih asusovih notebook-ova i tamo pominju da je ovaj sis chipset najveca mana??? Moze neko objasnjenje u vezi ovoga. Hvala
Odlican je.......al` za izbegavanje!!!!!!!!! Isplati se uzeti laptop sa tim cipsetom,ako ti je glavni cilj kupovine laptopa da ucis kako se treba boriti sa bagovima,nestabilnoscu...ili ako zelis da naucis kako je to kad nosis lap na reklamaciju koji su prodavci jedva cekali da neko kupi,moleci Boga da izdrzi garanciju...(poslednja stavka se ne racuna ako kupujes polovan lap)... Onda ces uciti kako se koristi malj od 10kg!!!! pozzzzzzzzzzzzzzz
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Kakav je ovo chipset? Da li se isplati uzeti laptop sa ovim chipsetom, citao sam komentare nekih asusovih notebook-ova i tamo pominju da je ovaj sis chipset najveca mana??? Moze neko objasnjenje u vezi ovoga. Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.