Posedujem TOSHIBA Satellite A300D-14P uz koji sam dobio Vistu, ali sam ja naravno instalirao XP i sve drajvere, medjutim imam problem ne pojavljivanja ATI Catalyst Control Centra.
Skinuo drajver za grafiku za XP sa Toshibinog sajta instalirao normalno sve, ali nigde ni traga od ATI CCC.
U cemu je problem?
Samo da napomene da mi je bas potreban CCC, jer sam preko HDMI kabla laptop povezao na projektor, a ne mogu da ukljucim opciju Clone jer nema CCC-a.
Mozda su to drajveri bez ATI CCC (koji uz put trazi .NET porsku). Ja sam sa velikim zadovoljstvom video da kod FSC Amilo ima drajevr bez CCC (a i sa CCC) pa sam skinuo bez CCC... Inace, pre reinstalacije sam koristio i ATIjeve drajvere bez ikakvih problema (samo sam malo disableovao startovanje CCC-a)...
ATI-jeve drajvere za laptop samo sa sajta proizvođača, znači Toshibinog support sajta za tvoj model. Za moj P300 zapakovani drajveri (ZIP) su preko 100MB. I lepo se u paketu vidi da imaju CCC. Jesi probao ručno pokretanje CLI.exe programa iz ATI foldera u PF ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Jesu drajveri sa CCC, ima da se izabere u toku instalacije (vec mi je instaliran .NET 2.0).
Drajvere sam skinuo sa Toshibinog support sajta, imaju preko 100MB. Nisam probao da rucno pokrenem CLI.exe, probacu sutra posto mi nije laptop trenutno tu. Probacu da instaliram i drajvere skinute sa ATI-jevog sajta.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.