Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Problem sa Asus-om EeePc 4gb,
STRANA 1 OD 1
maxpayne Problem sa Asus-om EeePc 4gb, 11.11.2008. 20:35 T13128

status: user
broj poruka: 220
Ortak mi je doneo Asusov eepc lapic sa problemom,neko mu je promenio
log sifru pri startovanju Windowsa Xp,i ne moze da udje u Windows,probali smo da nabodemo neke reci,ali tri puta dozvoli,i ne vise!
Da li postoji nacin da se nekako udje u Windows,i kako?Ako ne postoji,
na koji nacin moze da se reinstalira Wndows,posto lapic nema optiku!
Znam da ide preko flesa,ali ne znam tacno proceduru!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 11.11.2008. 21:07 #79070

broj poruka: 3529

Ako je ortak imao kreiran svoj user na xp-u, probaj da udjes u safe mod pa vidi da li ti daje mogucnost da se ulogujes kao administrator, ako mozes onda mu lepo kreiraj novog usera a taj mu obrisi.

Ako ovo ne prodje, evo uputstva za instalaciju xp-a preko usb-a, vec sam radio i to bas na tom asusu.

http://www.modaco.com/content/asus-eee-pc-http-www-eeeasy-com/261632/installing-xp-via-a-usb-stick/
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 11.11.2008. 21:11 #79073

broj poruka: 12057

Nema sta da mu ne dozvoli, administrator nalog uvek postoji, i ne moze se ugasiti, ukinuti ili preimenovati. Mozes samo skloniti njegov nalog sa XP-ovog boot screen-a (klik na slicicu). Al zato tu kliknesh ALT+CTRL+DEL dva puta i imash klasican log-in.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

maxpayne Hvala Shonetu i Bax-u 11.11.2008. 21:24 #79075

Da uspeo sam da udjem iz safe mod-a,ali probao sam da izbrisem taj account koji je napravljen,i nema nigde opcije da se izbrise,imaju samo opcije da se napravi novi account,ili da se promeni ovaj postojeci:sifra,ikonica,itd.

maxpayne Sve je ok 11.11.2008. 21:34 #79077

Evo sad kad sam usao normalno u xp pojavila se i ta opcija:delete account,medjutim covek je imao neke programe instalirane,koje sad sa drugim log-nalogom nevidi u windowsu,tako da opet imamo problem!A sa obzirom da je malo prostor,svega 4gb ss-drajv i 4gb kartica sd,morace ponovo da instalira te programe!Samo mi je pri brisanju accounta prebacio my documents fajlove iz prethodnog accounta!

xenox Pa kad si vec uso 11.11.2008. 21:39 #79078

broj poruka: 1400

promeni mu hebeni password...

maxpayne Sve je sredjeno 11.11.2008. 21:46 #79080

Ma ok,sve sam sredio,tu su i programi,a i skinuo sam ovaj program ``PeToUsb 3.0.0``za podizanje sistema preko usb diska,programcic je extra,odmah pravi boot usb.U nekom od proslih brojeva Sveta Kompjutera objasnjavali su kako se dize sistem na ovom lapicu,ali koliko se secam nisu koristili ovaj programcic!

-ShonE- Re: Sve je sredjeno 11.11.2008. 22:34 #79081

broj poruka: 3529
Programcic PeToUsb je extra i radi provereno!

:: Ma ok,sve sam sredio,tu su i programi,a i skinuo sam ovaj program ``PeToUsb 3.0.0``za podizanje sistema preko usb diska,programcic je extra,odmah pravi boot usb.U nekom od proslih brojeva Sveta Kompjutera objasnjavali su kako se dize sistem na ovom lapicu,ali koliko se secam nisu koristili ovaj programcic
::
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs