Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
ne rade hotkey tasteri Fn+F1..
STRANA 1 OD 1
milos037 ne rade hotkey tasteri Fn+F1.. 07.11.2008. 05:30 T13041

status: user
broj poruka: 6
Fn+f tasteri na toshibi A300 su radili normalno dok nisam cackao msconfig. Sada ne reaguje ovaj za prelazak na stednju baterije(Fn+F2) + ovaj model ima kao touch screen ikonice iznad tasature za stop, play, paljenje muzike i nekih lampica ali i to ne radi. Naravno vratio sam sve u msconfigu ali nista. Ima li neko slicnih problema?

Nikako ne kupujte ovaj model - otisci se vide svuda, imam ga dva dana i vec ludim. Jel ima neko resenje za otiske :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 07.11.2008. 05:51 #78491

broj poruka: 12057

Ono što si ubio si ubio iz msconfig-a je hotkeys programčić koji se instalira iz paketa drajvera i zove se Hotkey Utility.

Drugo, taj laptop izgleda fantastično. Kao i moj P300, i apsolutno me ne mrzi da ga s vremena na vreme malo brišnem.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

milos037 a gde da nadjem taj paket drajvera 07.11.2008. 05:59 #78493

nisam dobio nikakav disk uz komp

Equinoxe Re: 07.11.2008. 06:12 #78494

broj poruka: 12057

Toshibin sajt, Support and Downloads, Laptops, A300, pa tvoj model, izabereš OS, pa Hotkey Utility.

Ako si obrisao samo shortcut, verovatno bi bilo dovoljno da nađeš putajnu u Program Files i napraviš ikonicu u startup-u.

Neće ništa ni škoditi ako skineš instalaciju i uradiš reinstall utility-a, to će svakako obnoviti ikonicu.

Ili...izvolte link
http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/thku-20080805075706.zip
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

milos037 ne radi 07.11.2008. 23:07 #78593

instalirao sam ove tvoje drajvere ali nista. pronasao sam i C:Program FilesToshibaTOSHIBA Applet hot utility ali kad ih reinstaliram kaze da nije odgovarajuca verzija za vistu. Na toshibinom sajtu nista nisam nasao. Ajde pomagaj opet ako znas...

znaci ne izlazi mi onaj bar odozgo kada pritisnem Fn i ne rade mi oni dugmici iznad tastature. Hvala
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs