ne isplati ti se da kupujes novu bateriju za taj laptop, bar ne na gore navedenoj adresi. Te baterije su kineski replacment, krajnje loseg kvaliteta i jako malo traju, a cene da se smrznes. Postoje neki momci u Nisu (cini mi se da se firma zove Telit, raspitaj se) i rade reciklazu. Cuo sam od ljudi da su jako korektni. Samo im posaljes bateriju a oni ti je vrate recikliranu i tad platis, naravno ako moze da se sredi, jer nekad i nije moguce popraviti istu jer elektronika zvizne nacisto!
`elektronika` je ispravna - kada je na bateriji, book startuje bez problema, funkcionise nekih 15 minuta i ugasi se. Na AC adapteru radi bez problema. Znaci, `samo` je opao kapacitet baterije.
Malopre bas napisah idi na Kr*****cu na oglase, tamo sam video neki lik nabavlja nove i radi reparaciju starih baterija....
Ajd uzdravlje :)
:: :: :: :: `elektronika` je ispravna - kada je na bateriji, book startuje bez problema, funkcionise nekih 15 minuta i ugasi se. Na AC adapteru radi bez problema. Znaci, `samo` je opao kapacitet baterije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.