Pomoc oko kupovine...(postaje vec fraza ovakav naslov)
STRANA 1 OD 1
torpedor
Pomoc oko kupovine...(postaje vec fraza ovakav naslov)
25.10.2008. 18:54
T12814
status: user broj poruka: 1
dakle pratim vec neko vreme forum misleci da cu naci nesto sto ce i meni odgovarati ali nema pa nema...:-( dolazim u priliku da uzmem neki notebook racunar, a posto se prvi put sa tim srecem vas postovane kolege forumasi molim za pomoc. Naime koliko sam gledao, citao, pretrazivao, uporedjivao dosao sam do zakljucka da bi voleo konfiguraciju sa sledecim komponentama: -procesor C2D 2.0GHz -DDR2 2048 (min) -HDD 160-250 (klasika) -graficka ATI HD3450 (HD3650) -monitor 15,4 e sad jos bi bilo dobro da ima kameru, fingerprint reader, bluetooth.... pretragom sam uspeo da pronadjem nesto pa me interesuje kakavi su modeli (odn. kako su se pokazali u praksi),
eventualno da predlozite neki drugi model, prednosti mane.... da napomenem da dosta putujem i da na putovanjima volim da `ubijam` vreme filmovima, igricama (eh koliko je to moguce), office, eventualno neka manja video obrada... jos da kazem da cenovni rang mi nije toliko presudan ali da razmisljam da odvojim maximum do 700e
Ne znam uopšte zašto porediš prvi u zadnji laptop sa liste da ova dva u sredini. Po ceni od 12.000 dinara i više vidiš da nisu u istoj klasi, ni u istom svemiru. Toshiba je najbolja mašina od datih, ako su pare problem, ne znam zbog čeka i razmišljaš o njima. Ako izmaš za DELL-a uzmi njega. FS Esprimo Mobile V5505 ne bi uzeo da je jedini lap na planeti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Najbitnije kod laptopa je da je tih, tih... I hladan, hladan...
Ja sam tako birao - opteretim ga, stavim u krilo i slusam. Tek ako prodje taj test, idemo dalje. Doduse, danas lapici uglavnom prolaze taj test, ali nije na odmet.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Opet, stvar prioriteta, HP-ova xx30 je odlična serija kako po komponentama tako i po kvalitetu, a prednosti u odnosu na ovog DELL su 8 - cell baterija i težina manja od 3 KG (što je obzirom na 17 inčni displej prilično `lagano`). Pa prema ovome ako ti je prioritet mobilnost - HP. Ako ti je veći priritet garancija i opšti kvalitet - DELL. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Sta mislite izmedju ova dva (vec sam imao dva HP-a i zadovoljan sam sa njima), ali cisto me interesuje sta vi mislite u ovom slucaj :: :: da napomenem, uopste igrice ne igram, samo mi treba solidna zamena za desktop racunar zato biram 17` monitor, i ne planiram iz sobe dalje da ga nosi :: :: http://www.pcpractic.rs/product.php?id=198 :: :: http://www.pcpractic.rs/product.php?id=2028
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.