molim vas da mi pomognete da se odlucim! ova dva mi deluju najprivlacnija od gomile koju sam pregledao. ne razumem se bas najbolje: cena im je slicna, kao i performanse... bar meni tako deluje:)
Ovako stoje stvari: DELL je mehanički kvalitetniji (ne kažem da je HP loš, npr. obojica mogu da pojedu ACER-a i MSI-a za doručak), ima bolju grafičku (ne X (memory share model)), kvalitetniji displej, bolji card reader, bolju web kameru u TRI PUTA VEĆU GARANCIJU.
HP ima više RAM-a (koji nikad nije problem proširiti), bržu memoriju i sistemsku magistralu i veći HDD.
Moraš da znaš šta ti je prioritet, i na osnovu toga donoseš odluku. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
6730s je klasican business model HP notebooka. Predvidjen da radi dugo i pouzdano. S tim u skladu, BAXova tvrdnja da je Dell mehanicki bolje uradjen, pada u vodu. To opet ne znaci da je Dell los, daleko od toga..
Studio je standarni laptop za prosecnog korisnika druge polovine 2008. i pocetka 2009. godine. Kvalitet solidan, veliko poverenje uliva trogodisnja garancija, ali ruku na srce, sasvim sam siguran da vece sanse imas da u te 3 godine odneses Della na reklamaciju, nego da imas bilo kakav problem sa tim HPom u narednih 5, tako da ti duzina garancije i nebi trebala da bude odlucujuci faktor u ovom slucaju.
Moje licno opredljenje u ovom slucaju bi bilo 1.HP 2.HP 3.HP
... ali kao sto rece B. najbolje bi bilo da sam napravis listu prioriteta zasta bi koristio laptop... Ja sam svoju odavno napravio i koristim HP business model, ali 17`...
:: :: HP S - standard serie :: HP B - business serie :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
DELL generalno nije neki genije za plastiku i maheniku, u stvari poenta je koliko se isprsiš, ali su Studio Modeli promena na bolje. Pripadaju nekoj višoj-srednjoj klasi i dobro su odrađeni, to so sad nije uvek bio slučaj sa DELL-om. Bilo je `krc krc puc drm` Inspiron i Latitude modela koji su pripadali toj klasi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
NX Compaq je neka starija business klasa. Bilo je odličnih modela. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: NX Compaq je neka starija business klasa. Bilo je odličnih modela :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Izgleda da ne, nigde ih nema među novim modelima. Tu je Compaq Presario, Pavlilio D i TX series. NX-a nema. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Rokamo i snimamo. Kad bi ja tebi svaki put kucao svaka čast, kad si to zaslužio, crkli bi mi `s,v,a,k,a,č,t` tasteri na tastaturama koje bi nedeljno menjao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nisam mogao da izdržim,obzirom da je mom drugaru riknuo HP posle godinu i tri meseca a garancija je samo godinu dana.Otišla je matična ploča i popravka košta skoro kao nov laptop. Toliko o HP-u i kvalitetu na našem tržištu,jer posle 15 meseci korišćenj može da ga baci u djubre
To je maler nije pravilo. Rikne i Toshiba Qosmio i DELL XPS. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nisam mogao da izdržim,obzirom da je mom drugaru riknuo HP posle godinu i tri mesec :: a garancija je samo godinu dana.Otišla je matična ploča i popravka košta skoro kao nov :: laptop :: Toliko o HP-u i kvalitetu na našem tržištu,jer posle 15 meseci korišćenj može da ga bac :: u djubr :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.