IBM više nema nikakve veze sa tim kompjuterima. Ja sam uzeo ThinkPad r61i misleći da je ostalo nešto od IBM kvaliteta, ali nije: plastika je očajna, čak mi se ram ekrana odlepio jednostavno zbog lošeg lepka!!! Sa njihovim, čisto Lenovo modelima kao što je N200 može da bude i još gore.
Za malo više para uzmi neku TOSHIBA-u A klase ili neki HP.
Za te pare uzmi neki MSI i neces pogresiti. Posedujem nekoliko komada i imam jako dobra iskustva sa njima. Sto se tice odnosa cena i performansi MSI je neprikosnoven.Ako se odlucis za MSI cimni pa cu ti preporuciti konkretan model
Ti si otprilike jedan jedini covek koji preporucuje to smece od MSI-a. Svi koji su se upoznali sa njihovim laptopovima su glavu razbijali...
:: :: Kevine :: :: Za te pare uzmi neki MSI i neces pogresiti. Posedujem nekoliko komada i imam jako dobra iskustva sa njima. Sto se tice odnosa cena i performansi MSI je neprikosnoven.Ako se odlucis za MSI :: cimni pa cu ti preporuciti konkretan mode ::
po meni ne postoji nosta bolje od njihove t serije,ne da se nije pokvario nego su jos uznapredovali,a drugar ima n200 ne znam tacno koje su karakteristike ali je zadovoljan
Ne bi uzeo MSI laptop pa da ima Quad QX68750 unutra i 78GB RAM-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ti si otprilike jedan jedini covek koji preporucuje to smece od MSI-a. Svi koji su se upoznali sa njihovim laptopovima su glavu razbijali.. :: :: :: :: :: :: Kevine :: :: :: :: Za te pare uzmi neki MSI i neces pogresiti. Posedujem nekoliko komada i imam jako dobra iskustva sa njima. Sto se tice odnosa cena i performansi MSI je neprikosnoven.Ako se odlucis za MSI :: :: cimni pa cu ti preporuciti konkretan mode :: ::
Ne bi uzeo MSI laptop pa da ima Quad QX68750 unutra i 78GB RAM-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ti si otprilike jedan jedini covek koji preporucuje to smece od MSI-a. Svi koji su se upoznali sa njihovim laptopovima su glavu razbijali.. :: :: :: :: :: :: Kevine :: :: :: :: Za te pare uzmi neki MSI i neces pogresiti. Posedujem nekoliko komada i imam jako dobra iskustva sa njima. Sto se tice odnosa cena i performansi MSI je neprikosnoven.Ako se odlucis za MSI :: :: cimni pa cu ti preporuciti konkretan mode :: ::
:: :: Kevine :: :: Za te pare uzmi neki MSI i neces pogresiti. Posedujem nekoliko komada i imam jako dobra iskustva sa njima. Sto se tice odnosa cena i performansi MSI je neprikosnoven.Ako se odlucis za MSI :: cimni pa cu ti preporuciti konkretan mode ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.