Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Toshiba!......Unleeeeeess...
STRANA 1 OD 1
Sub-Z Toshiba!......Unleeeeeess... 22.10.2008. 22:53 T12772

status: user
broj poruka: 1620
Postovane kolege forumasi, posle mnogo dana i noci i pregledanih 123945 modela raznih proizvodjaca, stavio sam L300-17M na vrh liste(C2D 1.86, 3GB, 160 GB, Intel GMA 3100, Vista HomeP). Laptop mi treba za caleta,znaci za kancelarijsko-kucnu primenu, nista zahtevno. A300 serija mi je malo previse glossy, pa bi posle par sati verovatno bio pitan koji k**** sam kupio to masno s**nje...S obzirom da mi cale nije neki kompjuterski mag, a koristice ga cesto van kuce(i pomoci za plavi/crveni/crni ekran/error) mislim da je pouzdanije da uzmem preinstaliranu Vistu pa- sipaj i vozi.....Sta mislite? Unapred zahvaljujem na sugestijama!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 22.10.2008. 23:25 #76549

broj poruka: 12794
Pa ako cale nece da se igra onda ne moras da juris model sa puno rama. Toshiba stoji kao vrhunski proizvodjac, i koji god model njihov da uzmes, neces se pokajati. Ali ta Vista ti nikako ne treba.

Koristio sam je od kad se beta pojavila, i sto se tice funkcionalnosti, i stabilnosti, prava je stvar. Ali ono sto je problem je sto se instalacija povecava skoro svakim danom, zbog idiotskog sistema cuvanja .dll fajlova. Meni se Raptor od 37GB napunio za mesec dana, a samo je Vista bila instalirana na njega, i neki osnovni programi tipa winrar, winamp itd...

Na kraju sam se vratio na XP SP3 i nema glavobolje... Znaci realno ces baciti pare jer taj lap top dolazi sa vistom, i verovatno se ne prodaje bez nje...

Na tebi je izbor naravno, ali je moja topla preporuka da ako ces bas taj model, da stavis barem XP...

Equinoxe Re: 22.10.2008. 23:27 #76550

broj poruka: 12057

Uzmeš tu Tošibicu, odeš na njihov sajt skineš drajvere za XP i ostalo znaš.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Daum ... 22.10.2008. 23:28 #76551

broj poruka: 12794
A to za glossy povrsine.... Ne zelis ni da znas kako izgleda takav laptop posle par dana...
Imao sam tastaturu Logitech DiNovo Edge koja je cela glossy, i morao sam svaki dan da je brisem... Na kraju sam izgubio zivce i prodao je...

doncocos Toshiba!......Unleeeeeess...HP 23.10.2008. 00:07 #76555

broj poruka: 417
Slicna cena HP 6735b FU379ES
http://www.pcpractic.rs/product.php?id=2053
Kvalitetno metalno kuciste, zastita HDD-a u slucaju pada Laptopa, Finger print, Bluetooth, WiFi. Imao sam prilike da ga probam i stvarno je odlicna masina.

pajsgudgud hehe 23.10.2008. 01:22 #76560

broj poruka: 3741
meni je samo poklopac glossy...ko je to smislio taj je sam đavo da ja tebi kažem. Zlo i naopako.

a sta ti ja znam...

:: A to za glossy povrsine.... Ne zelis ni da znas kako izgleda takav laptop posle par dana..
:: Imao sam tastaturu Logitech DiNovo Edge koja je cela glossy, i morao sam svaki dan da je brisem... Na kraju sam izgubio zivce i prodao je..
::
::
Sub-Z Hvala.... 23.10.2008. 01:39 #76564

broj poruka: 1620
Cinjenica je da je Vista jos jedno zlo globalizma....al` rek`o ajd` da uzmem zbog stabilnosti. Najbolje da uzmem nesto slicno, npr. L300-17O, ima malo brzi C2D(2.0) i 2 gb rama, minus Vista, dok je ostalo je manje-vise isto. Taman da odvojim jedan dan za XP i 33 drivera sa Toshibinog sajta, koji se, izgleda, skidaju jedan po jedan.....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs