Treba da narezem preko 100 DVD-a za sto krace vreme. Moje pitanje je da li to mogu raditi i na laptopu i koliko moze da mu steti grejanje i disipacija temperature u toku tog procesa.
Mozes ti da rezes, ali ce mozda da ti crkne rezac, a sto se tice te toplote, sve je to napravljeno kako treba, projektovao je neko to dugo vremena, nego koji ti je laptop, bolje idi kod druga ili negde i rezi na desktop-u, a ako zelis da rezes nemoras 100 odjednom, nego idi po 10 ili manje!!!
Meni se desilo nekoliko puta da narezem i po 25-30 DVD za dan (i to je sve bilo preko 4Gb) i rezač sve normalno radi.
Dešavalo mi se i da u jednom istom danu očitam i prekopiram 20-30 diskova i da ih onda narežem i opet rezač šljaka.
Imam Fujitsu-Siemens Amilo i mogu da kažem da sam PREZADOVOLJAN. Ovaj moj rezač je ko zna koliko diskova iščitao, prekopirao, rezao diskova i idalje radi.
Prema tome, poučen svojim iskustvom, mislim da slobodno možeš da `spržiš te diskove`, ali bar tih 100 kom. podeli u 3 grupe (znači, reži po 32-33 na dan).
To se da zameniti ako rikne, al ja bi ga ipak štedeo koliko je to moguće. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.