Prvi put kupujem lap-top i totalni sam laik u toj materiji. Izdvojila bih 500- 600 evra . Koristila bih ga za prevodjenje, gledala filove, slusala muziku. Nista spektakularno! Sta je najbolje sto moze da se nadje za moje potrebe ,a da kosta do 600 evra ? da li je povoljnije da narucim iz Amerike od prijatelja? Pomagajte!
Ovaj će ti sve to završiti bez problema i dobićeš laptop odlične izrade sa jako dobrim displejom i veoma kvalitetnom tastaturom (za titlovanje, značajne stvari). Dobiješ OS, al na neko ouboljno igranje zaboravi, al pretpostavljam da ti to i ne treba. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
em su jeftiniji tamo em dobijaš proizvod pravljen za Severno američko tržište. Za te pare zverinu da uzmeš tamo. Jeste mnogi će reći nema garancije, šta ako rikne. Do sada sam uvezao odatle dosta stvari i sve radi besprekorno. *ebeni audio cd plejer star sedam godina još uvek radi!!! Grafulja vozi već dve godine bez problema, mp3 godinu ipo, i najsvežije lap tek tri meseca:). a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.