Procesor Intel Core2 Duo Mobile T5750 : 2,0 GHz, 667 MHz, 2 MB L2, 65nm, 64bit Chipset Intel GM965 Memorija 2x2048 MB DDR2 667 Displej 15,4 (WXGA, 1280x800, TrueLife™) Grafika ATI Mobility Radeon HD 3450 (256 MB) HDD 160GB (5400 o/min SATA) DVD-RW 8x (sa prorezom) Fax-modem/LAN 1 Gb/s LAN WLAN Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) BlueTooth (Dell Wireless 370 Bluetooth 2.1+EDR) + Dell Remote
Ima na sebi oznaku N-series zanima me sta to znaci i drugo pitanje je zasto mi u Visti prikazuje samo 3582 MB RAM. U propertisu pise da grafika ima svoje memorije 256 mb de se dade jos ovih oko 500 MB rama?
Masinom sam zadovoljan radi sve kao sat nego me zanimaju ove dve stvari. Pozdrav dobrim ljudima.
hiljaditi put...32bitni sistemi ne mogu da vide vise od tih 3.5GB memorije...isto kao sto u FAT32 sistemu ne moze da se napravi fajl veci od 2 ili 4GB, ne mogu da se setim tacno...to je cisto nedostatak sistema i ne moze se ispraviti...
N-series je serija koja ide bez Windows-a. Dobio si ga bez OS-a ako se ne varam. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ljudi bre šta je vama ?!?!?! 32-BITNI OS NE MOŽE DA ADRESIRA 4GB RAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOŽE DA PIŠE ŠTA OĆEŠ - NE MOŽE. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ok hvala vam nema sta drugo da vuce to je do 32 bitne viste. Grafika je zasebna i to je to. Nekad cu zdrmato 64 bitnu vistu i tada ce biti ok. Pozz drugari
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.