Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Laptop do 800 euro
STRANA 1 OD 1
Bojan789 Laptop do 800 euro 12.10.2008. 22:01 T12546

status: user
broj poruka: 5
Interesuje me koji model bi se najbolje uklopio u ovu cenu. Koristio bih ga za net, poneku igricu, bez nekih velikih zahteva... Mislim da se za tu lovu moze naci neka standardna masina, moze i jos 50-ak euro vise, ako neko misli da za neki model vredi uloziti vise... Nekako bih isao na intel, min. 2gb.... Sledeca konfiguracija mi se ne cini loshom:
Toshiba Satellite A300-1EG
Intel Core 2 Duo Mobile T5750 2.0GHz, 3GB DDRII 667, HDD 250GB SATAII 5400rpm, ATI Mobility Radeon HD 3470 256MB, 15.4` Toshiba TruBrite WXGA TFT, DVD Super Multi, Lan, Wlan, Bluetooth, WebCam, Vista Home Premium
- 740 EURO

Ovo je prvo sto mi je zapalo za oko, video sam i amd modele od Toshibe po nizoj ceni, a isto slicnih performansi(da li vredi Intel za tu razliku?)... Ako neko ima drugi predlog, drugog proizvodjaca ili nesto slicno, voleo bih cuti(procitati)... Ova Toshiba mi i ne izgleda(fizicki izgled) nesto posebno, samo mi se na prvi pogled ucinila kao dobra kupovina...

Unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 12.10.2008. 23:46 #74957

broj poruka: 12057

Dobar izbor. Ako ga nađeš.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ma nema problema reeeeeeeeeci !

Skoves Dell 12.10.2008. 23:51 #74963

broj poruka: 237
Dell studio 1535 gfx sve isto kao gore navedeno samo sto je hard 160 gb i ima 2 gb rama cena oko 700 e u bg ja sam ga kupio u sabcu za 51999 din meni je masina kao bombona stavio sam mu jos 2 gb rama tako da vista vise nije glista :)

drzacomp dntel 13.10.2008. 00:09 #74972

broj poruka: 359
intel ti vredi za te pare ako ti je bitna autonomija (posto ne procitah da je u pitanju ozbiljna exploatacija celokupnog hardvera) inace mozes i na amd varijantu.
dobar izbor, mada mozes proci i jeftinije (ali ne mnogo ako se drzis renomiranih proizvodjaca)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs