Ako je 30k i shlus onda DELL 500, za office, multimedija (muzika filmovi....), to je naslednik DELL 1300 sa kojim imam relativno dobra iskustva, naravno na igranje zaboravi, ako notebook uopste tome sluzi. Cini mi se da ovaj Dell 500 ima nesto bolju bateriju. Vidim ima nekih msi cca. 30k ali o njima ne znam nista a i ne bije ih bas dobar glas.
ako ti treba za office pravac METRO i uzmes najlepsi tj onaj koji ti se najvise svidja posto za te pare je sve slabo znaci CELERON M, 80gb hdd,512-1gb rama(fujicu stavlja glare ekran i na jeftinije modele) tako da je to samo za office,filmove,net i to je to.. i eventualno mines, tetris, lines ili na oglase!
dodas jos 3099 din i uzmes HP 530 (Core 2 Duo T5200 1.6GHz, 1GB, 160GB, 15.4`, DOS) Intel Core 2 Duo T5200 1.6GHz, 1024MB, 160GB, DVDRW, Wlan, 15.4` TFT, DOS koji je sasvim pristojan laptop
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.