Ok performanse (da mogu da se igraju i novije igre). Lep dizajn (neshto slicno asusu g2k). i da napomenem tezina nije toliko bitna (neki maximum do 4kg).
P.S ako ima neshto jeftinije to ne bi predstavljalo nikakav problem :)
Laptot je alatka, međutim poštujem kad ljudi cene estetiku, i sad je alatka na neki način, al ne moraš da kupiš neki koji ti se ne sviđa. Prematome, pogledaj ovo što sam ti gore napisao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Gledao sam bash taj model jer ga ima moj poznanik , Performanse laptopa su izvrsne :: Ali (uvek postoji to ali ) meni se sam dizajn ne svidja :: :: ::
Taj procesor je loš samo u tome što se greje dosta. Naravno manje keša ima od Intela, al izuva kako radi. Po meni ima i lepših lapova. Ko što reče bax mogli su da stave i numerički deo tastature umesto ovih crvenih šta god da su(otvori za zvučnike?) Plastika oko ekrana mi izgleda nekako socijalno, možda ne vidim dobro al izgleda široko sa strane, s obzirom da je sedamnaestica delovaće gllomazno. Što se tiče Tošibe oni fino izgledaju ukoliko imaš krpicu da ih stalno čistiš. Tastatura im je glossy(po meni promašaj) ovo ostalo je u rangu sa našim stanjem na tržištu. Moja preporuka jeeeeee
cekaj, daces skoro 1k evra za laptop i razmatras Asus? Ne bih gubio vreme na (sto se mene tice) sumnjive proizvodjace vec bih nasao slicnu masinu od Toshibe, HPa, Lenova ili FCSa i to mozda i za manje para. nisam gledao link, ali ako 17ica nema numpad ja bih to odmah poslao u kantu! A da ne zaboravimo da Toshiba shipuje OS sa kompom (sto je ipak plus, uvek se lako formatira hdd). Pogledaj model P200-1I6, ima C2D procu na 2GHz sto se moze koristiti i za pametnije ili isplativije stvari pored igrica dok je ostalo uglavnom slicno
Ja bih razmatrao ove nove Toshibe, sa glossy finišom i Harman Kardon zvukom, mislim da su Die Beste, a cijena... prava sitnica... oko 65k!
Veruj meni!
:: Shto se tice samog rada na kompu taj ce mi komp biti kao Desk jer za sve ostalo imam MAC :: :: A komp mi treba za produkciju zvuka . (imam externu zvucnu) :: tako da igranje igrica sam dodao cisto da ako ponekad zazelim da odigram neshto :: :: :: :: :: :: :: ::
Cekaj malo ako hoces da ti bude kucni komp, onda kupi kucni, ali naravno tu je ono drugo desk racunar ne mozes da prenosis sa mesta na mesto, tako da biraj ove nove Toshibe a taj Asus batali, od njih ti valjaju samo EEE cuda i nista vise, tako sad se ti lepo baci na trazenje Toshiba po Srbiji, znas i sam (www.pcberza.rs/search). Srecno sa kupovinom!!!
Pozdrav!
:: Shto se tice samog rada na kompu taj ce mi komp biti kao Desk jer za sve ostalo imam MAC :: :: A komp mi treba za produkciju zvuka . (imam externu zvucnu) :: tako da igranje igrica sam dodao cisto da ako ponekad zazelim da odigram neshto :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.