prvi put kupujem nb. pa me interesuje sta mislite o ovom, ili jos bolje ako ga neko ima da napise utiske
Specifikacije:
Intel Pentium Dualcore T2390 (1.86GHz/1MB/533) 2GB DDRII (2x1GB) 250GB HDD SATA (5400rpm), DVD-RW DL 17 Toshiba TruBrite WXGA+ (1440x900) Intel GMA X3100 do 358MB deljene memorije LAN 10/100, modem, WLAN 802.11b/g, Toshiba Bass enhanced system, mikrofon, Expresscard slot, 3xUSB, VGA, Multimedia bar sa 6 tastera, Web kamera, težina: 3.15kg Garancija 2 godine Tastatura: US ili YU OS: Microsoft Windows Vista Home Premium
Ako ti odgovara taj ntel GMA X3100 sa deljenom meorijom. Koja je kinta u pitanju ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Pa ovako, oba brenda su dobra, al prednos bi dao Toshibi, kao brendu. Moraš da se zapitaš šta je tebi bitno:
U DELLu je brži CPU, ali ima manji HDD i ima manji displej, uz Toshibu dobiješ licenciran OS a uz DELL-a ne i tako dalje. Baci sebi na papir i donesi odluku, jer ovde nema univerzalne bolji, lošiji, jer postoje razlike. Da su potpuno iste komponente u njima, uzeo bi Toshibu, to je sve što mogu da ti kažem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
U ako je na 2.4 MHz, onda ćeš da se šlogiraš sa 1.83 GHz. Šalim se naravno, verovatno si mislio na 2.4 GHz. Ko još sapva u 4 ujutru, svašta...... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: i ja sam pre za toshibu, a sobzirom da imam komp na 2.4mhz i 1g rama i zadovoljava mi sve potrebe, ovaj ce biti vise nego dovoljan (nisam zahtevan) :: :: Hvala na expresnim odgovorim ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.