HP dv9700 cpu isti čipset nemznam tačno koji 3gb ddr2 250GB HDD BD-ROM GF 8400 i keširao sam 850eur, al uz legalnu vistu, tako da to zvuči više nego primamljivo. Razlika je i u dijagonali monitora, al i dalje je to i više nego povoljno. Nego gde si ga ti našao za te pare?
Prilično dobra mašina za te pare. Pogledaj samo koliko košta onaj Fujutsu Siemens Xa25xx, on je u sličnoj klasi. Ali AMD-a u laptop, ne, bar ne njihove trenutne CPU modele, dok ne srede grejanje i potrošnju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
@pajsgudgud Druze ovo je veleprodajna cena tj. prema meni. I da ovo je sa Vistom Business.
@bax 2003 Neznam da li si primetio TL60. Na netu kazu da se on dosta manje greje od TL55. Ali cena je i dalje dosta povoljna, mada nemogu da vidim konkretan primerak,pa nisam siguran kakav je. Na papiru je odlican, ali ga nisam koristio, pa neznam sta da mislim. Ја imam ovaj model ACER Aspire 5920G-602G16Mn, sa Intel Core2Duo T7500 na 2.2GHz i DVD rezacem i on je kostao 56.000 dinara, a ovaj model ima samo slabiji procesor, a BR citac, a grafika je sa 512MB sopstvene memorije, tako da mi se cini da je dobra kupovina.
Što se tiče grejanja reću samo da, dok su bili ovi topliji dani umeo je cpu solidno da se zagreje što bi se manifestovalo zagrevanjem tastature tj njenog levog dela. Umelo je da bude iritantno. Sa druge strane ventilator se ni pri toj(neprijatnoj) temperaturi nije nešto preterano uzbuđivao tako da je ostajao nečujan svo vreme. To je odlična cena za lap sa BD-ROM-om. Što se tiče brzine Intela spomenuću opet da sam stavio jedan pored drugog mog HP-a i kolezinu Tecru sa c2d na 2.4Ghz i da je Hp za sekundu pre pokazao desktop screen(naravno da smo se raspravljali čiji je brži:))))) Jedino što se cpu znatno manje grejao tj tastatura je bila prijatnija za rad. Stavio sam ruku na vet. otvor i vezduh je bio slične temperature(koliko su moji senzori na prstima to mogli da registruju). Dal je bolja izolacija dal šta, tek ne znam. a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.