extra a koja vista home ili bussines :: :: :: ja sam pre neki dan video isti lap na poslu, instaliran XP... ja uzeh disk sa vistom, stavih na njega, i on i dalje isto radi.. :: :: :: ::...jer neko stavljao vistu na njega i kako radi :: :: ::
:: extra a koja vista home ili bussine :: :: :: :: :: :: ja sam pre neki dan video isti lap na poslu, instaliran XP... ja uzeh disk sa vistom, stavih na njega, i on i dalje isto radi.. :: :: :: :: :: :: ::...jer neko stavljao vistu na njega i kako radi :: :: :: :: :: ::
: a nakon 2 sata, kolega je skinuo vista disk sa Acer E-Machine -a, i umesto klasicne plasticne kutije, stavio ga je u onu kesicu (koja je dosta laksa) :: :: mogu ti reci da se laptop prilicno rasteretio.. :: :: cak mi se i Microsoft Sam licno zahvalio! iako je laptop bio ugasen
Tip misli da su svi ovde veverice.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Ako stvarno hoćeš da rasteretiš taj Acer prvo što treba da uradiš je da zameniš ono govno od plastične maske nekom karbonskom koje su ultra lake. Samo pazi posle da ga ne skucaš negde u velikoj brzini Umesto 512 ti stavi 256MB, ej bre to je 256Mb manje. Internet konekciju smanji na 256 kilobajta. Svako kilo vuče dosta energije. Rastavi i gračički čip, sliku nek ti daje cpu, posle skidanja svih ovih delova moće da prikaže sliku bez seckanja. Eto uči od iskusnijih. :: a nakon 2 sata, kolega je skinuo vista disk sa Acer E-Machine -a, i umesto klasicne plasticne kutije, stavio ga je u onu kesicu (koja je dosta laksa :: :: mogu ti reci da se laptop prilicno rasteretio.. :: :: cak mi se i Microsoft Sam licno zahvalio! iako je laptop bio ugasen :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.