Upravo mi seka preko Skype-a poruci da joj treba lap. Ja nazalost nisam mogao nista da joj preporucim, ali sam se joj odmah rekao za ovaj forum i da cu joj brzo preporuciti nesto kada dobijem odgovor od vas dragih forumasa. Stvari stoje ovako:
- Ona je jos manje od mene upucena, pa je sve sto se njenih zahteva tice bilo da lap ne bude tezi od 2 kg i da je spremna da izdvoji 450 EUR. - Ja zaista ne znam nista o lapovima (ni o tezinama istih), ali naravno znam da za ove pare ne moze da dobije nekakve super performanse, ali bi svakako volela da za ove pare dobije najbolje sto moze. - Koristi cesto office,treba joj rezac, kaze i da bi gledala filmove i slusala muziku... - Ljudi, zensko je u pitanju, tako da ni izgled nije zanemarljiva stavka!
Za tu kinticu, ubedljivo najbolja kupovina je HP 530 FH542AA. Samo on je 2.7 kg. Ako u životu planiraš da ima 15.4` ekran možda skineš 200 grama i to je to. Imaš 13.3 inča moodele, i oni su tu oko 1.9 - 2,2 KG, ali baš su zbog kompaktnosti skupi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Hahahahahahhahahahahahahahhaa !!! Koliko je B. listić ? 80 din., tako nešto.
Najlakši koji sam uspeo da neđem, a da ti baš ne izuva račun od 450e je HP 6720s KU474ES. Oko 36500 din. 2.49 kg. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Ej ovaj laptop sto ti je preporucio Bax mozes da dobijes na Bingu tako da razmisli sta ces,... :: :: Ali se meni ovo prvo resenje da ga kupis cini realnijim!! :: :: Pozdrav :: :: ::
80 celih dinara, a sanse da to dobijes evo na brzaka 1:10 da ti dodje na tocku srece i 1:10000 da dobijes ako ti dodje na tocku srece tako da kupi 10000*10 razlicitih listica sto ti cini 100000 dinara i dobices sve nagrade, ali postoji problem naci 100000 razlicitih listica,...
Bax a sta mislis o MSI Wind-u, ako joj je bitna tezina a mali monitor, ali ovaj HP je sasvim ok, ali ova verzija sto si ti Bax predlozio izgleda da je neki istocni manijak tj, namenjena samo za istocno trziste, ili nesto drugo uz ovaj obican daju po meni malo slabiji ali ok procesor i Vistu, nego kucaj u https://www.pcberza.rs/search i proceni koji je po tebi najbolji za te pare.
Specifikacija Procesor Intel® Atom N270 1.6GHz 512kb FSB533 Memorija 1024MB DDR2 667MHz HDD 80GB SATA 5400rpm Monitor 10.1` XGA Wide 1024x600 Grafička karta Intel GMA 945 graphics processor Zvučna karta 16-bit Sound Card Modem V.92 56k Fax Modem Mrežna karta 10/100 Ethernet Wireless 802.11 a/b/g Operativni sistem Microsoft Windows XP Home Edition Baterija 3 cell (240 minuta) Težina 1.0kg
Obzirom na specifikaciju: lagan, baterija prilično traje (zahvaljujuči Atom procesoru). XP će na njemu da radi super, i ako rezolucija ekrana nije neki faktor, solidna za poneti multimedia-office mašinica. +Bluetooth + čitač kartica. Ni HDD za tu namenu nije loš. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Bax a sta mislis o MSI Wind-u, ako joj je bitna tezina a mali monitor, ali ovaj HP je sasvim ok, ali ova verzija sto si ti Bax predlozio izgleda da je neki istocni manijak tj, namenjena samo za istocno trziste, ili nesto drugo uz ovaj obican daju po meni malo slabiji ali ok procesor i Vistu, nego kucaj u https://www.pcberza.rs/search i proceni koji je po tebi najbolji za te pare :: :: Srecno sa kupovinom :: :: Pozdrav!!! :: :: ::
Ovo ti je 5000 dinara jeftinije i lakse resenje (MSI Wind), po meni su oni i Asus EEE za experienced usere, racunara tj. za programere, koji bi u pokretu da gledaju kod i da ga pokazuju drugima ili da se deca uce na njima, a ako hoce dugorocnije i teze resenje to je onaj HP530 onaj sto ti je Bax rekao je sasvim ok, pa ti odluci sta ces i reci nam sta si odlucio!!!
Ja imam HP 530 i sasvim je OK. Doduse ja imam skuplju varijantu, ali i one jeftinije su upotrebljive. Pre mesec dana mi cevek rece da je HP 530 kupio u Metrou na akciji za 26000din sta je smesno jeftino.
imas extra model acer 510-310G za 28500 dinara sa 2gb memorije 160hdd bas bas dobar model 011 2437 013 javi se na taj broj imaju ga ja mislim https://www.provideonadzor.com
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.