prvo imas ga za mnogo jeftinije pare samo potrazi malo a drugo odnos cena-kvalitet za te pare neces naci bolje,laptop je dobre izrade ,ne greje se(na sta sam ostao iznenadjen jer mnogi skuplji modeli u tom rangu se greju kao ludi),tih
To je MSI!!! Ja sam se igrao sa jednim i ništa mi se nije svidelo na njemu. Od brzine reagovanja do dizajna i kvaliteta izrade. Cena mu je prenabudžena
Drugo. Potraži temu Dilema. Među prvih sto je još uvek čini mi se. Tu imaš sve što ti treba. a sta ti ja znam...
edit: sad videh da imaju dve teme istog naslova ova na koju sam ja mislio je pisao valexxa.
Ma odlični su, kuckaš TAB savija se PAGE DOWN. Ja se na moju Toshibu nadlaktim kad se smorim, kad bi to uradio na MSI VX ili EX seriji puko bi ko lajsna. Džabe hardware koji stavljaju u njih. Njihova cena je opravdano niža, i tu nema rasprave. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
iz ovih ppostova vidim da ne vrede toliko i da su neka niza klasa laptopova ili bar prosek,a da za te pare mogu dobiti daleko bolji i kvalitetniji laptop?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.